🔥İndirim 25.499 TL TCL Q LED GoogleTV

duch

80+
Reaksiyon skoru
30
tv link

bu fiyata nasıl uzun süre kullanabileceğim bir tv arıyorum. özellik olarak mantıklı geldi siz ne dersiniz

İndirim yok sayılır hocam zaten diğer sitelerde normal fiyatı bu Haziran başından beri bu fiyattaymış

İndirim yok sayılır hocam zaten diğer sitelerde normal fiyatı bu Haziran başından beri bu fiyattaymış
Bu pro olan modeli daha önce bu fıyata hiç düşmemiş. Normalle farkı ne onu çözemedim.

Amazon güvencesi daha iyi 20 gün kullanip iade edebilirsin ama vatanda imkansız.

Ben 1 aydir kullaniyorum hala ayni fiyat amazonda:

Hocam vatandaki model her türlü daha avantajlı. Gemini veya chatgptye model isimlerini yazarak iki saniyede bilgi edinebilirsiniz. Ben de kesinlikle amazon hizmetlerinden çok memnun olan biri olarak vatandakini tercih ederdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: duch
ben bugun vatandan bu tvyi alacaktım. Qled de siyahlar baya iyi canlı gösteriyor. LED'de yani aşağıdakinde sadece ekran büyük bir televizyon gibi o kadar da netlik hissettirmiyor. Prolarda da işlemcisi daha iyi.
1750536478438.webp

Ben bunu tavsiye ederdim. Biraz uygun olursa 65liğini çekicem. Almışken her şeyi olsun içinde ya da bunun pro olmayanını alabilirim.
1750536693596.webp

ben bugun vatandan bu tvyi alacaktım. Qled de siyahlar baya iyi canlı gösteriyor. LED'de yani aşağıdakinde sadece ekran büyük bir televizyon gibi o kadar da netlik hissettirmiyor. Prolarda da işlemcisi daha iyi.
Alıntıyı görüntüle

Ben bunu tavsiye ederdim. Biraz uygun olursa 65liğini çekicem. Almışken her şeyi olsun içinde ya da bunun pro olmayanını alabilirim.
Alıntıyı görüntüle
c655 tavsiye ederim dedin dimi yanlış anlamadım

Ben de ev için Tv almak istiyorum 50-55 inç yeterli fakat kafam takılan husus genellikle tv kanalları seyredilecek çok nadir belki dijital platformlardan dizi,film seyredilebilir.
Bunun için Qled bir tv almaya gerek var mı?

c655 tavsiye ederim dedin dimi yanlış anlamadım
evet evet prosu ile arasındaki fark ses daha iyi proda işlemci daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de ev için Tv almak istiyorum 50-55 inç yeterli fakat kafam takılan husus genellikle tv kanalları seyredilecek çok nadir belki dijital platformlardan dizi,film seyredilebilir.
Bunun için Qled bir tv almaya gerek var mı?
En az bence qled lazım daha üstüne gerek yok. TV kanalı odaklıysa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri