Neler Yeni

Çözüldü✓ 25 bin TL Laptop Önerisi

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Bütçe
25000
Tam tamına 25 bin TL bütçem mevcut. 25k+ üstü laptop önermeyiniz. Kredi kartı limiti bu kadar.
Bunu almak istedim fakat birkaç arkadaş adaptöründe sıkıntı olduğunu laptopu besleyemediğini pil de azalma olduğunu söyledi. Sizin değerli düşünceleriniz nelerdir?
Eğer almamı tavsiye etmiyorsanız laptop önerilerinize açığım. Hepinize şimdiden değerli vakitlerinizi ayırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

Carl-S

80+ Gold

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz laptop alınabilir buna bakabilirsiniz
Maalesef 25 bin TL'yi aşıyor. 25 bin TL'yi aşmamam gerekiyor.
Laptopu hem ofis programları ( 3DMax SketchUp Lumion) kullanmak hem de AAA oyunları oynamak için almak istiyorum.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Attığınız laptopta adaptör sorunu bulunmamakta. Güzel modeldir, tavsiye ederim.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Attığınız laptopta adaptör sorunu bulunmamakta. Güzel modeldir, tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız. Bu modeli almayı çok istiyordum. Bazı forum yazarları içime kurt düşürmüştü. Tekrardan teşekkürler.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Tam tamına 25 bin TL bütçem mevcut. 25k+ üstü laptop önermeyiniz. Kredi kartı limiti bu kadar.
Bunu almak istedim fakat birkaç arkadaş adaptöründe sıkıntı olduğunu laptopu besleyemediğini pil de azalma olduğunu söyledi. Sizin değerli düşünceleriniz nelerdir?
Eğer almamı tavsiye etmiyorsanız laptop önerilerinize açığım. Hepinize şimdiden değerli vakitlerinizi ayırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Maalesef ofiste Monster Msi tarzı kasalar gitmiyor. Omen Legion tarzında laptoplar istiyorum hocam Tavsiyeniz için teşekkürler.

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
Lenovo legion 5 kasa olarak çok güzel bir tasarıma sahip 1 ay kullanma fırsatım oldu 12.nesil intel core i7-12700H lı versiyonları. Adaptör konusunda hiç sorun yaşamadım fakat garanti servisi çok iyi en kötü adaptör değişikliği isteyebilirsiniz.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir sorum olacak. Kullandığınız laptopun adaptörü kaç watt idi? 240 watt monster'da sorun yapmazken (ki aynı özelliklere (işlemci ram ekran kartı çözünürlük inç boyutu SSD hafızası) sahip 2 laptop) Lenovo Legion'da nasıl sorun olur aklım almamıştı. Yarın Lenovo destek birimine arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Cevaplarını buraya da yazarım ki insanlar bilgilensin.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Arkadaşlar destek hattına aradım. Adaptör sorunu olmadığını söylediler. Pil de azalma sorunu adaptörden değil yazılım kaynaklı olduğunu belirttiler. Alma düşüncesi olanlara duyurulur. Ayrıca bilgisayarı aldıktan sonra 300 watt adaptörü yurt dışından getirttirebiliyormuşuz. Tabi fiyatını ödemek koşuluyla.

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Amazondan Legion'u an itibariyle almış bulunmaktayım. Değerli vaktini ayırıp tavsiyelerde bulunan herkese teşekkürler.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Top Bottom