Birazda Rx 590 Sapphire nitro pluse+ modelinde ekran kartı alacam 25 dk 1080p 8x yapsam bişe olurmu
Ekran kartı ve işlemci yanar dediler de onun için sordum öyle bir şey olma ihtimali varmıHayır bir şey olmaz
kart yorgun son demlerini yaşamıyorsa macunda tamamen kurumamışsa sorun olmazEkran kartı ve işlemci yanar dediler de onun için sordum öyle bir şey olma ihtimali varmı
Ekran kartı ve işlemci yanar dediler de onun için sordum öyle bir şey olma ihtimali varmı
kim dedi ya. satan kişi diyorsa o ne akıllı adammış dasdasdEkran kartı ve işlemci yanar dediler de onun için sordum öyle bir şey olma ihtimali varmı
Farklı bir satıcı dedikim dedi ya. satan kişi diyorsa o ne akıllı adammış dasdasd
2 senelik güvenlik bantları sağlam hocam kurumuşmudurkart yorgun son demlerini yaşamıyorsa macunda tamamen kurumamışsa sorun olmaz
dolandırıcı o uzak dur onun gibilerdenFarklı bir satıcı dedi
Sağolun hocamSıcaklığa dikkat edin hocam.işlemcinin ve ekran kartının yanması zor,sıcaklık 85 ve üzeri olursa iyi bir şey değil.
Farklı birisinden alacam şimdi hocam aklıma takıldı bir sorim dedimdolandırıcı o uzak dur onun gibilerden
muhtemelen ama sanmam daha vardır ömrü ama değişmeliFarklı bir satıcı dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 senelik güvenlik bantları sağlam hocam kurumuşmudur