25 gblık yama virüslü müdür

Reaksiyon skoru
43

Arkadaşlar batman arkham knight için yama kurdum linki,i yukarıda ama yama 10 dk cmdde hızlı hızlı işlemler yaptı cidden çok uzun sürdü ve forumda söylediklerine göre çok büyük yer kaplıyormuş yama 25 gb falan.
Ben bi halt yedim kurdum virüslü müdür dosya?
Mcafee den tam tarama yapıyorum şuan ama mining dosyalarını falan anlayabilir mi bilmiyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar batman arkham knight için yama kurdum linki,i yukarıda ama yama 10 dk cmdde hızlı hızlı işlemler yaptı cidden çok uzun sürdü ve forumda söylediklerine göre çok büyük yer kaplıyormuş yama 25 gb falan.
Mcafee den tam tarama yapıyorum şuan ama mining dosyalarını falan anlayabilir mi bilmiyorum lütfen yardım edin.
6mb dosyadan 25gb mı çıkıyor???

Bir yama nasıl 25 GB olabilir?Aşırı şüphelendim.

Youtube yorumları hiç hayra alamet değil zaten. Oyun zaten 55gb, birde 25gb yama mı yapacak ? Çok saçma geldi.

Virustotal ile taratmayı deneyin hocam.

Geri