Neler Yeni

250.000$ Para ile ethereum mining yapmak.

Teymur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teymur
Arkadaşlar ben bu forumu youtube-da mining hakkında içerikler ararken gördüm. Dikkat çekmek gibi bir niyetim yok. 27 yaşım var evliyim 2 çoçuğum var. Benim derdim sorularıma cevap almak. Teşekküler

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Oda sanırım 20k falan yapıyor.
Aynen. Hiçbir emek sarf etmeden aylık o civarda gelir elde ediliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankaya atın. Aylık getirdiği faiz geliri daha mantıklı. En azından riski yok.

Arkadaşlar ben bu forumu youtube-da mining hakkında içerikler ararken gördüm. Dikkat çekmek gibi bir niyetim yok. 27 yaşım var evliyim 2 çoçuğum var. Benim derdim sorularıma cevap almak. Teşekküler

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Bilgi sahibi olmadığın bir alanda paranı değerlendirmek biraz saçma olabilir. Ufak yatırımlar ile hisseleri deneyebilir, borsa da yatırım yapabilir veya faiz ile değerlendirebilirsin. Tüm nakitin ile hiç bir şey bilmeden girişim yapmak senin adına riskli olabilir.

Teymur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teymur
250k usd yi bilmediğin bir konuda harcamayı düşünüyorsan hll knk. İnsanların tavsiyesine uyarsan paraya yazık olabilir.
Konudan 50-60% oranda haberim var. Test için 8 kartlık küçük bir rig de kurmuştum. Bu kadar büyük kurarsam nelere dikkat etmeliyim bana o lazım.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Bilgi sahibi olmadığın bir alanda paranı değerlendirmek biraz saçma olabilir. Ufak yatırımlar ile hisseleri deneyebilir, borsa da yatırım yapabilir veya faiz ile değerlendirebilirsin. Tüm nakitin ile hiç bir şey bilmeden girişim yapmak senin adına riskli olabilir.
Borsa da Angen, Miatek, Sasa gibi hisseleri araştırabilirsin. PD FK oranlarını takip edebilir bir kaç yorumcudan bu hisseler adına paylaşımlarına da bakabilirsin. Şuan 3 ü de portföyüm de

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Azerbaycanlıyım ben. Burada bankalara güven yok kardeş. Hem de faizler çok düşük burada.
O zaman bütçenizi tamamen yatırmayın. 10 x RTX 3080 / RTX 3080Ti tercih ederek başlayın. Mining için özel anakartlar tercih edebilirsiniz. Ayda 20.000 TL'ye kadar kazandırır.
2 tane 2000 watt PSU tercih edebilirsiniz.

Teymur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Teymur
O zaman bütçenizi tamamen yatırmayın. 10 x RTX 3080 / RTX 3080Ti tercih ederek başlayın. Mining için özel anakartlar tercih edebilirsiniz. Ayda 20.000 TL'ye kadar kazandırır.
Ethereum 2022-de bitecek diyorlar. Doğrumu bu ? Ve tüm bütçemi buraya yatırırsam ne gibi risk oluşa bilir ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ethereum 2022-de bitecek diyorlar. Doğrumu bu ? Ve tüm bütçemi buraya yatırırsam ne gibi risk oluşa bilir ?
ETH biter başkası çıkar. En önemli risk kartın bozulması. O da öyle kolay kolay olmaz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
0 ekran kartının bozulma ihtimali ne kadar ? Tahmini süre ?
7/24 kullanılırsa tahminimce 1.5 yıl sorun çıkarmaz. Ancak net bir şey söylemek mümkün değil. Daha erken veya geç de bozulabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,119
Üyeler
166,155
Son üye
tayfn35
Top Bottom