- Konu Sahibi Konu Sahibi
Qardaşım çetindi Türkiyede 0 kart tapmaq. Men istiyirem ya 100 ya da 200 eded rtx 3080 alımAzərbaycanda kartlar bahadı, Türkiyədən al tövsiyəm.
Qardaşım çetindi Türkiyede 0 kart tapmaq. Men istiyirem ya 100 ya da 200 eded rtx 3080 alımAzərbaycanda kartlar bahadı, Türkiyədən al tövsiyəm.
Aynen. 10 x RTX 3080Ti gayet yeterli olur.o kadar kartı nereye sığdıracaksın ve parayı nerden buldun.
bence o riske değmez.
Kardeş, mesela ben 120 tane ekran kartı ile rig kurdum. Bunlar aynı anda mh/s kazıyorlar ya bir birinden bağımsız ? HiveOS ile kurmayı düşünüyorum.7/24 kullanılırsa tahminimce 1.5 yıl sorun çıkarmaz. Ancak net bir şey söylemek mümkün değil. Daha erken veya geç de bozulabilir.
Riskler neler ?o kadar kartı nereye sığdıracaksın ve parayı nerden buldun.
bence o riske değmez.
O kadar ekran kartına geniş bir odayı feda etmek gerekiyor ve sürekli havalandırmak gerekiyor. Aksi taktirde verim alamazsınız, kartlar yüksek sıcaklıktan dolayı erken bozulur. 10 x RTX 3080Ti ile minig yapın. Nacizanen tavsiyemdir.Kardeş, mesela ben 120 tane ekran kartı ile rig kurdum. Bunlar aynı anda mh/s kazıyorlar ya bir birinden bağımsız ? HiveOS ile kurmayı düşünüyorum.
Yani o kadar parayla buna değmez.Kardeş, mesela ben 120 tane ekran kartı ile rig kurdum. Bunlar aynı anda mh/s kazıyorlar ya bir birinden bağımsız ? HiveOS ile kurmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Riskler neler ?
Depo var büyük havalandırması da var. Elektrik de anlaşmalı şekilde olacak (aylık standart ödeme yapıcam). Ben soruma cevap alamadım bu mh/s değerleri aynı andamı hesaplanıyor yoksa her kartın ayrı ayrımı ?O kadar ekran kartına geniş bir odayı feda etmek gerekiyor ve sürekli havalandırmak gerekiyor. Aksi taktirde verim alamazsınız, kartlar yüksek sıcaklıktan dolayı erken bozulur. 10 x RTX 3080Ti ile minig yapın. Nacizanen tavsiyemdir.
Aynı anda hesaplanıyor ama dalgalanma mümkün. RTX 3080'lerin bir tanesi ortalama 90 MH kazandırıyor.Depo var büyük havalandırması da var. Elektrik de anlaşmalı şekilde olacak (aylık standart ödeme yapıcam). Ben soruma cevap alamadım bu mh/s değerleri aynı andamı hesaplanıyor yoksa her kartın ayrı ayrımı ?
2.9 olduİlk konun ve 2.7 milyon TL'den bahsediyorsun.
Azerbaycan ya da rusyada kurmayı düşünüyorum rigleri.Yani o kadar parayla buna değmez.
onun yerine bankalarla veya yatırımlarla daha yüksek seviyede kar elde edersiniz.
mining işi artık eskisi kadar karlı değil diye biliyorum.
üstelik elektriğie gelen son zamlarda cabası.
ve kartlar sıcaklıktan erken bozulur ve bir odanızdan feragat etmeniz gerekir.
Azərbaycanda RTX 3090 çeşqa qiymətinədi : dQardaşım çetindi Türkiyede 0 kart tapmaq. Men istiyirem ya 100 ya da 200 eded rtx 3080 alım
Yani kazım zamanı anakartlar ayrı olmasına rağmen havuzda beraber hesaplanıyor. Doğru anlamışmıyım ?Aynı anda hesaplanıyor ama dalgalanma mümkün. RTX 3080'lerin bir tanesi ortalama 90 MH kazandırıyor.