250 300 fps almama ragmen kasma

Reaksiyon skoru
40
Arkadadlar valo cs gibi oyunlarda 250 300fps almama ragmen kasoyor gibi hissediyorum sorun nedir ekran karti 4050 islemci i5 12450hx yardimci olursaniz cok makbule gecer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4050 105w
I5 12450hx
8gb ram
512 m 2ssd laptop

hala cevap alamadım yardım eder misiniz?

RAM'den olabilir.

fpsi 144e kitleyin hocam bide öyle deneyin
nası kitleyebilirim

RAM'den olabilir.
önceden yaşamıyordum bu problemi yine ram 8di

bilgisayarım gsycn sahip. vsync acınca akıcılık harika oluyor ama gecikme oluyor ve rahatsız oluyorum

başka fikri olan varmı

Son düzenleme:

nası kitleyebilirim

önceden yaşamıyordum bu problemi yine ram 8di

bilgisayarım gsycn sahip. vsync acınca akıcılık harika oluyor ama gecikme oluyor ve rahatsız oluyorum

başka fikri olan varmı
Hocam sisteminizi yeni aldıysanız önceki sistemin ekran HZsi ile yeni sistemin ekran HZsi farklı ise size bu yüzden bu durum böyle geliyor olabilir. Çünkü eskiden 60 hz ekran kullanırken 60 gayet akıcı gelirken şuanda 165 HZ alışık olduğum için 80 fps civarlarında akıcı bir görüntü hissetmeye başlıyorum.

Hocam sisteminizi yeni aldıysanız önceki sistemin ekran HZsi ile yeni sistemin ekran HZsi farklı ise size bu yüzden bu durum böyle geliyor olabilir. Çünkü eskiden 60 hz ekran kullanırken 60 gayet akıcı gelirken şuanda 165 HZ alışık olduğum için 80 fps civarlarında akıcı bir görüntü hissetmeye başlıyorum.
önceden akıcıydı eski sistemle alakası yok ki

Arkadadlar valo cs gibi oyunlarda 250 300fps almama ragmen kasoyor gibi hissediyorum sorun nedir ekran karti 4050 islemci i5 12450hx yardimci olursaniz cok makbule gecer

4050 105w
I5 12450hx
8gb ram
512 m 2ssd laptop

hala cevap alamadım yardım eder misiniz?
%1 low fps ne kadar?

Sanirim problemi çözdüm. Gsync kapattım hem fps artti hem de eski akiciliga ulastim umarim tekrar kasmaz

Geri