Neler Yeni

250-300 TL f/p mouse önerisi

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Bütçe
300
Bütçeyi aşmayacak şekilde f/p uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum , birazcık araştırdım şu ürünleri bulabildim sizin de önerilerinizi bekliyorum.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
klavye mouse'da çok marka takıntısı olmamlı ergonomik olan bir mouse almanı tavsiye ederim benim eller fırıncı küreği gibi olduğu için en büyük boyutlu mouse araştırmıştım sonra razer aldım gayet memnunum

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavye mouse'da çok marka takıntısı olmamlı ergonomik olan bir mouse almanı tavsiye ederim benim eller fırıncı küreği gibi olduğu için en büyük boyutlu mouse araştırmıştım sonra razer aldım gayet memnunum
Benim de aklımda razer almak varda bazı kişiler yorumlarda çok kötü falan demiş o yüzden biraz şüphelendim.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Benim de aklımda razer almak varda bazı kişiler yorumlarda çok kötü falan demiş o yüzden biraz şüphelendim.
dostum iyiye kötüye bakarsan hiçbirşey alamazsın sana tavsiyem ergonomik bir mouse al eline oturan bir mouse zamanında cs go oynarken 50 liralık mouse ile oynuyordum arkadaşım steel series kullanıyordu çocuğu bildiğini deşip geçtim :)

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
viper mini al en kötü rival 3 falan al. deathadder v2 minide alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum iyiye kötüye bakarsan hiçbirşey alamazsın sana tavsiyem ergonomik bir mouse al eline oturan bir mouse zamanında cs go oynarken 50 liralık mouse ile oynuyordum arkadaşım steel series kullanıyordu çocuğu bildiğini deşip geçtim :)
herkes ergonomik mouse sevmiyor mesela ben nefret ederim oynayamıyorum ergonomik farelerle. kafasına göre alsın bi tane

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
ben razer deathadder v2 mini kullanıyorum elin küçükse birebir.

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
viper mini al en kötü rival 3 falan al. deathadder v2 minide alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes ergonomik mouse sevmiyor mesela ben nefret ederim oynayamıyorum ergonomik farelerle. kafasına göre alsın bi tane
ergonomik mouse diye bir şey yok zaten dostum eline uyan mouse almak daha mantıklı diyorum ergonomisi o gidip küçük mouse alıcaksın elin benimki gibi fırıncı küreği ise elinde kayboluyor o mouse yanlış tuşlara bile basabiliyorsun

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Bütçeyi aşmayacak şekilde f/p uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum , birazcık araştırdım şu ürünleri bulabildim sizin de önerilerinizi bekliyorum.

G300s 5 senedir kullanıyorum belki daha fazla

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Rampage'den falan uzak durun. Attığınız razer olabilir Logitech g102(g203 diye de geçiyor) lightsync olabilir steelseries rival 3 de olabilir.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Rampage'den falan uzak durun. Attığınız razer olabilir Logitech g102(g203 diye de geçiyor) lightsync olabilir steelseries rival 3 de olabilir.
Diğer söylediklerinize bakıp karar vereceğim , aklımda şuan rival 3 var.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Razer viper mini

Top Bottom