250-300 TL Oyun için klavye önerisi.

Reaksiyon skoru
8
Başlıktada belirttiğim gibi 250-300 TL gibi bir bütçede fps-moba tarzı oyunlar için oyuncu klavyesi arıyorum. Aradığım özelliklerde Türkçe Q dizilim olması güzel olabilir, onun dışında bir beklentim yok. Teşekkürler.

Türkçe Q dizilim şart değildir. Eğer bilgisayar dilini Türkçe yaparsanız ingilizce klavyedeki nokta, virgül gibi yerleri normal Ş Ğ gibi harflerle kullanabilirsiniz. Klavye önerim ise Gamepower Ogre olur.

bu fiyatta rampage öneririm çünkü gamepower ürünlerinde birçoğunda kronik sorun var

GamePower Saber RGB bakabilirsiniz. Kanaldada incelemesi vardı.

Gamepower Saber veya vpro v700s yada ben mekanik istemiyorum daha kaliteli olsun yeter diyorsan g213 veya hyperx alloy rgb

Kardeşim phillips Spk8614 mekanik mavi switchli, tabi baya ses çıkartıyor ama uzun süredir kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

Arkadaş FPS ve MOBA türünde oyunlar oynayacağından Mekanik bir klavye alması daha iyi olur.
Mekanik klavye iyidir tabi ki ama bu fiyatlarda güzel mekanik klavye var mı bilmiyorum :/ Hem kalite hem tasarımı ile g213 güzel bir tercih :)

Bu bütçede her tuşa ayrı ayrı renk ve macro ataması yapabildiğin yazılım desteği ile en mantıklı seçim Trust GXT 890 olacaktır. Bim'in sattığı 30TL'lik Trust ürünleri ile karıştırmayın aşırı kaliteli bir ürün.

Logitech G213 alabilirseniz iyi olur ben 5 aydır kullanıyorum gayet memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,477
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri