250-300tl gamepad pc

arkadaşlar 300tl ye kadar gamepad önerisi ne alabilirim
Bütçeyi arttırabilirseniz 350 TL'ye Logitech F710 var, çok öneriliyor ben de almayı düşünüyorum. @Arisens

Ben kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin

Bütçeyi bir tık artırıp F710 alabilirsiniz, artıramazsanız Pusat Pro var.

Hocam PC için attığım tipte bir şey önerebilir misin özellikleri vs hiç bilmiyorum
hocam onlar hakkında bir bilgim yok önerirsem yanlış olur forumda o tarz kullanan birkaç kişi vardı ama kim olduklarını hatırlamıyorum
Bütçeyi bir tık artırıp F710 alabilirsiniz, artıramazsanız Pusat Pro var.
Monster Pusat Pro
pusat pro hatalı değil mi bluetooth ile bağlayınca klavye mouse olarak görüyor diye biliyorum

hocam onlar hakkında bir bilgim yok önerirsem yanlış olur forumda o tarz kullanan birkaç kişi vardı ama kim olduklarını hatırlamıyorum

pusat pro hatalı değil mi bluetooth ile bağlayınca klavye mouse olarak görüyor diye biliyorum
Pusat Pro Olayını ilk defa duydum.

hocam o hata değil yeni pusat modellerinde (eskilerinde de bulunuyor olabilir emin değilim) altta buton var mouse ve normal gamepad modu diye onu kast ediyor olabilir misin?
biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,563
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri