Şuanki mousepad'im kaygan olmadığı için mousedden verim alamıyorum. Mouse steelseries prime fps. Çok büyük olmayan ve kaygan mousepad önerisi lazım. Bütçe biraz artabilir. Birde kaliteli 3 çipli rgb şerit led önerisi olursa iyi olur.
Kayganlık olarak nasıldır iyi kaydırırmı hocamSpeed mi control mü tam bilmiyorum ama az önce sıcak fırsatlarda görmüştüm istersen kaçırma mouse'un da SS zaten. L olanı işini fazlasıyla görür gibi. https://www.qp.com.tr/steelseries-qck-mouse-pad
QCK önermem, ömrü konusunda kısa olduğunu söyleyenler varKayganlık olarak nasıldır iyi kaydırırmı hocam
Bende qck önermeyenleri görmüştüm o yüzden bi düşündürdü mousepad. Sizin bi öneriniz varmıdır.QCK önermem, ömrü konusunda kısa olduğunu söyleyenler var
Kayganlığı iyi fakat arkadaşın dediği gibi ömürleri çok uzun değil ben kullanmıştım ama yine de fiyatına göre çok iyi bir mousepad günümüz piyasasında değerlendirmekte fayda var ben 2 gün önce yeni mousepad almamış olsam alırdım.Kayganlık olarak nasıldır iyi kaydırırmı hocam
Ömrü uzun değil derken mesela ne kadar ömrü vardır tahminiKayganlığı iyi fakat arkadaşın dediği gibi ömürleri çok uzun değil ben kullanmıştım ama yine de fiyatına göre çok iyi bir mousepad günümüz piyasasında değerlendirmekte fayda var ben 2 gün önce yeni mousepad almamış olsam alırdım.
Kullanıma bağlı olarak değişir köşeleri kalkabiliyor ömürden kasıt bu. Ben 1 yıl kullanmıştım kullansam rahat 1 sene daha kullanırdım belki 2.Ömrü uzun değil derken mesela ne kadar ömrü vardır tahmini
Eğer kaygansa bu fiyatta 1 yıl ömür normal bence hocam. Kaygandır değilmi?Kullanıma bağlı olarak değişir köşeleri kalkabiliyor ömürden kasıt bu. Ben 1 yıl kullanmıştım kullansam rahat 1 sene daha kullanırdım belki 2.
Ben bundan sonra control mousepade geçtiğimde rahatlamıştım bana göre kaygandı epey QCK.Eğer kaygansa bu fiyatta 1 yıl ömür normal bence hocam. Kaygandır değilmi?
Bu bütçede iyidir diyorsanız alırım o zaman hocam.Ben bundan sonra control mousepade geçtiğimde rahatlamıştım bana göre kaygandı epey QCK.
Kaygan değil. Zaten o yüzden de hızlı bitiyor. Klasse'lere bakmanı öneririm onların 1 tanesi hariç hepsi hız veya hybritEğer kaygansa bu fiyatta 1 yıl ömür normal bence hocam. Kaygandır değilmi?
Klasse kullanıyordum, 2 gün önce porge aldım ondan önce de QCK kullandım aralarında en kaygan ve speed olanı QCK'ydi. En azından klasseden daha speed o kesin.Kaygan değil. Zaten o yüzden de hızlı bitiyor. Klasse'lere bakmanı öneririm onların 1 tanesi hariç hepsi hız veya hybrit