En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Gamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gamepower Calypso RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Redragon Dark Avenger. Geçen 350 - 400 tl arasında mekanik klavye önerisi istediğimde @zbabomen bana önermişti. Blue switch güzele benziyor ben almayı düşünüyorum hatta alan bir arkadaş incelemesini yapmış. Buyur incelemesi.
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...