Yamaha r25Arkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
pardon scooter tarzını görmedimArkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
hocam scootera 250k vermek saçma değil mihocam scooter tarzı istiyorum
kymco dtx 250Arkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
değil scooter seven çok tarz ve zevk meselesi.pardon scooter tarzını görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam scootera 250k vermek saçma değil mi
ihtiyaca bağlı şehir içinde racing makinaların rahatsız pozisyolarında sürmek bana saçma geliyor scooter her rahat kullanım sağlarpardon scooter tarzını görmedim
hocam scootera 250k vermek saçma değil mi
hocam önerilerin için teşekkür ederim xmax modelinde kikymco dtx 250
sym joyride 300
sym joymax z +
aprilla sr gt 200
yamaha xmax
piaggio beverly 400
değil scooter seven çok tarz ve zevk meselesi.
hocam şehir içi kullanıyorum sırf güzel gözüküyor diye belimin ağrımasını çok istemem vitesli motorları ilerleyen zamanlarda düşünüyorum şuan öyle bir düşüncem yokhocam scootera 250k vermek saçma değil mi
yok aşırı yükselme keza japon scooterları 2. planda gelir. scooterların kralı italyan ve tayvan menşeili motorlardır piaggio yada sym yada kymco tarzına uyarsa da vespa bak.hocam önerilerin için teşekkür ederim xmax modelinde kişu motora aşırı yükseldim biraz bütçeyi aşıyor ama almak için elimden geleni yapacağım
attığınız motorlarda çok hoşuma gitti öneriniz için teşekkür ederimyok aşırı yükselme keza japon scooterları 2. planda gelir. scooterların kralı italyan ve tayvan menşeili motorlardır piaggio yada sym yada kymco tarzına uyarsa da vespa bak.
rica ederim. hayırlı olsun şimdiden.attığınız motorlarda çok hoşuma gitti öneriniz için teşekkür ederim
Hocam motordan memnun musunuz? Bende başlangıç olarak bu motoru almayı düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba, şu anda 125 CC Honda PCX kullanmaktayım. Ama daha güçlü scooter tarzı bir motor istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
harika bir motor hocam 40 bin km de şuanda ve herhagi bir sıkıntı yaşatmadı bana sadece motor yükseltmek için başka modellere bakıyorum yoksa bir sıkıntısı yokHocam motordan memnun musunuz? Bende başlangıç olarak bu motoru almayı düşünüyorum.