Neler Yeni

Motosiklet sürmeyi öğrenebilir miyim?

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz
reis şehir içinde sürerse zaten ölür mantıken bir dükkana felan gider girer köy yerinde diyorum ben açık arazide kim trafikte motor öğrenilmez birisine çarpar adamın kolu bacağı kırılır kendisine bişey olmaz. aniden gaza gelir gidip son surat bi araca girer boş boş bela işte
illaki sonunda bi gün öleceğiz mantıken en azından birşeyleri öğrenmek gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhtemelen 1 saat önce felan youtubeden birkaç video izleyip gaza geldi
Ben de öyle tahmin ediyorum bende de oluyordu sjsjwi daha ehliyetimi alamadim orası ayrı motor sürdüm baya bi şu an da bazı zamanlarda sürüyorum kursa yazıldım bakalım inş alıcam ehliyeti. Şu an cup var onu sürüyorum pulsar aldık daha babam 1 kere bile sürmeme izin vermedi ehliyeti al bi önce diye.

EOSEXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veli cem
işte öyle zorlamasın felan deyince adamın hevesi kaçar öğrenemez. eğer öğrenmek için birşeyleri denemesi gerek aynı deneme yanılma yöntemi gibi.
Hocam sizin dediğiniz gibi hevesim kaçtı az ama belediyede bisiklet kiralamayı düşünüyom motosiklet kafama taktım

Knk ülkenin ekonomisini düşününce 16 yaşında hiç ehliyet almakla uğraşma bekle 2 sene daha düzgünce ehliyetini al ona göre de motor alırsın çok zor bir şey değil zaten kursta sana öğretecekler ki ekipmana dikkat et kask dizlik eldiven vs ama şu anlık acele etmemeni tavsiye ederim.
Hocam şuan aşırı heves ettim bu ehliyeti alıp bide motor alıp 18 yaşında bunu satış r25 almayı düşünüyorum

Knk risk alacağı şey hayati olabilir ve 16 yaşında çok motora da ihtiyacin olduğunu düşünmüyorim bekle 2 sene daha acele etme.
Hocam bu aralar çok heves ettim ihtiyaçlık bi durum değil hoşuma gidiyor

reis şehir içinde sürerse zaten ölür mantıken bir dükkana felan gider girer köy yerinde diyorum ben açık arazide kim trafikte motor öğrenilmez birisine çarpar adamın kolu bacağı kırılır kendisine bişey olmaz. aniden gaza gelir gidip son surat bi araca girer boş boş bela işte
illaki sonunda bi gün öleceğiz mantıken en azından birşeyleri öğrenmek gerek

muhtemelen 1 saat önce felan youtubeden birkaç video izleyip gaza geldi
Hocam gaza gelmeyle ne alakası var yaşım çok küçük değil düşünme kabiliyetim açık yani hoşuma gidiyor

Mr_Yigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Yorulmaz
Hocam sizin dediğiniz gibi hevesim kaçtı az ama belediyede bisiklet kiralamayı düşünüyom motosiklet kafama taktım

Hocam şuan aşırı heves ettim bu ehliyeti alıp bide motor alıp 18 yaşında bunu satış r25 almayı düşünüyorum

Hocam bu aralar çok heves ettim ihtiyaçlık bi durum değil hoşuma gidiyor

Hocam gaza gelmeyle ne alakası var yaşım çok küçük değil düşünme kabiliyetim açık yani hoşuma gidiyor
Yaşın küçük demedim ki knk ben de 18 im çok büyük sayılmam önceden baya istiyordum hâlâ da istiyorum ancak bisikletten bir kere düştüm yarış bisikleti 50 yle filan gidiyordum virajda kaydi bisiklet direkt yolun krtasına kadar süründüm dizim kollarım parmağım her yerim asfaltla zımparalandı sonrasında artık hem bisiklet hem motorda çok dikkat ediyorum insan düşmeden anlamıyormuş

EOSEXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
veli cem
Yaşın küçük demedim ki knk ben de 18 im çok büyük sayılmam önceden baya istiyordum hâlâ da istiyorum ancak bisikletten bir kere düştüm yarış bisikleti 50 yle filan gidiyordum virajda kaydi bisiklet direkt yolun krtasına kadar süründüm dizim kollarım parmağım her yerim asfaltla zımparalandı sonrasında artık hem bisiklet hem motorda çok dikkat ediyorum insan düşmeden anlamıyormuş
Geçmiş olsun

Top Bottom