Neler Yeni

250 CC İle Motorsiklete Başlanır mı?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,462
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
arkadaşlar 18 yaşındayım B sınıfı ehliyetim var yakın zamanda A2 alıp park ve trafik sorunu olsun az yakması ve keyifli olması dolayısıyla motor almayı düşünüyorum yaz gibi arkadaşlarımın bi kısmı 250 ile başlanmaz bi kısmıda sorun olmaz diyor ancak bisiklet dışı tecrübem yok ya pcx ya cb250r alacağım çin vs almam asla cb250r içinde parasını haketmiyor tek silindir vs diyorlar ama anlamadığım için bilmiyorum yorum yaparmısınız

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
cb250r güzel ve uzun ömürlü bi motor ama parçaları pahalı , herhangi bi kaza durumunda can sıkabilir. Onun harici bence parasını hak eden bi motor 100k km gören insanlar var. Mt25 R25 e göre temizini bulmak daha kolay ama bu ikisi kadar da gitmiyor tabi yolda. 250 cc ile başlayabilirsin ama kendini biliyosan , yine de kapalı alanda bolca pratik yaptıktan sonra önce ufak tefek mahalle aralarında yavaş yavaş trafiğe dahil olmaya alışıp sonra sağa sola giderken kullanmanı tavsiye ederim. Şehir içinde motoruna yeterince hakim olamazsan çok sorun yaşarsın trafikte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ataberk Sümer
Motora başlarken ilk olarak hangi türe binmek istediğini hangisinin seni daha iyi yansıttığını düşünmelisin. Şehir içi kullanıcam vaktim kısıtlı diyorsan scooterlar, hız seviyorsan racing, altımdaki makine gösterişli olsun mahalleden geçerken insanlar beni seyretsin diyorsan chopper cruiser modeller, veya uzun yollar için adventure modeller. Söylediğin motorlardan biri scooter biri de racing modeller. O yüzden çinmiş japonmuş muhabbetinden önce hangi türe binmek istediğine karar vermeni tavsiye edebilirim.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
Motora başlarken ilk olarak hangi türe binmek istediğini hangisinin seni daha iyi yansıttığını düşünmelisin. Şehir içi kullanıcam vaktim kısıtlı diyorsan scooterlar, hız seviyorsan racing, altımdaki makine gösterişli olsun mahalleden geçerken insanlar beni seyretsin diyorsan chopper cruiser modeller, veya uzun yollar için adventure modeller. Söylediğin motorlardan biri scooter biri de racing modeller. O yüzden çinmiş japonmuş muhabbetinden önce hangi türe binmek istediğine karar vermeni tavsiye edebilirim.
cb250 r racing değil naked

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Göktuğ Demircan
racing değil yanlışın var cb250r naked bir model

BabaVoss7

80+ Silver
Başlangıçta grenajlo notor sıkıntı naked tavsiye ederim. Daha 18 yaşındasın trafik tecrüben arabada bile yok. İllahaki kaza olur. Racingse racing zaten 250 racingin bi hayrı yok ama o başka konu.
250 r iyidir bence ama dedikleri gibi pahalı parça

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,462
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cb250r güzel ve uzun ömürlü bi motor ama parçaları pahalı , herhangi bi kaza durumunda can sıkabilir. Onun harici bence parasını hak eden bi motor 100k km gören insanlar var. Mt25 R25 e göre temizini bulmak daha kolay ama bu ikisi kadar da gitmiyor tabi yolda. 250 cc ile başlayabilirsin ama kendini biliyosan , yine de kapalı alanda bolca pratik yaptıktan sonra önce ufak tefek mahalle aralarında yavaş yavaş trafiğe dahil olmaya alışıp sonra sağa sola giderken kullanmanı tavsiye ederim. Şehir içinde motoruna yeterince hakim olamazsan çok sorun yaşarsın trafikte.
dostum trafiğin akışı ve işleyişinde sorunum yok aktif araç kullanıyorum zaten hızlada bi işim yok aldığım motoruda değiştirmicem yani cc yükseltme vs gibi bir işim olmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

şehir içi ama naked çıplak motorlar çok daha hoşuma gidiyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,462
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıçta grenajlo notor sıkıntı naked tavsiye ederim. Daha 18 yaşındasın trafik tecrüben arabada bile yok. İllahaki kaza olur. Racingse racing zaten 250 racingin bi hayrı yok ama o başka konu.
250 r iyidir bence ama dedikleri gibi pahalı parça
250r naked zaten sorun yok trafik tecrübem var çok iyiyim demiyorum ama var

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
ömer faruk
250r naked zaten sorun yok trafik tecrübem var çok iyiyim demiyorum ama var
Eğer kendine hakim olabileceğine inanıyorsan , motoruna da yeterince hakim olduktan sonra 250 cc ile başlaman çok fark etmez. Burda önceliğin motoruna yeterince hakim olabilmen dar alanda düşük hızda manevra yapabilecek kabiliyete ulaşabilmen, keskin ve eğimli virajlarda panik yapmadan uygun viteste uygun hızda motoru akıtabilmen. Bunları yapmayı öğrenmeden trafiğe çıkarsan scooterla bile kaza yapabilirsin.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berk
Çinli motor çok önermiyorum ama illa 250 lik istiyorsan nk kara bak hem fiyatı ucuz hemde düşsen bişey olsa parçasını bulursun baktın sorun görmüyorsun satıp kaliteli bir 250 lik motora geçersin

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ertan
Bunlar işin artistliginde. CBR 250r ve R25 kullanan kardeşlerim ata biner gibi kullandıkları için hiç biri alınmaz. İlk motorum diyorsun bunların hiç birine gerek yok ikinci el zate büyük risk motorda. Sen şimdi gidiyorsun sıfır tertemiz 200 CC Tvs rtr 200 alıyorsun keyfine bakıyorsun taş gibi motor.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
ilyas koç
Bilinçliysen başlanır. Ben R25 le başladım

Scooter şehir içinde çok rahat. Çanta vs takmak daha kolay oluyor, görüntüsü çok bozulmuyor ama sürüş zevki yok. Sadece a noktasından b noktasına trafiğe takılmadan az yakıt yakarak konforlu gidersin

CB250 nin tek silindir olması daha iyi, alt devirleri daha torklu olur. Oturuş pozisyonu olarakta şehir içine uygun ve kullanımı çok kolay motosikletlerden biri. Başlangıç motoru olarak sorun yaşayacağını sanmam. Başlarda yavaş kullan ve trafiğe kapalı alanda viteslere, durup kalkmaya, frenlere , manevraya çalış sonrasında 2-3 haftada alışırsın zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,163
Üyeler
172,198
Son üye
tahaless
Top Bottom