500/512ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadarlık daha almam gerek
500/512ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
Ne kadarlık daha almam gerek
Hocam benim aldığım sistemde geldi ama ne yapmam gerek şimdi çok kararsız kaldımHocam 1 adet takılabiliyor. Saydığınız oyunları yükleyecekseniz ve alacağınız M2 dışında depolama alanı yoksa en az 500 GB almanız daha iyi olur.
Hocam aşağıdaki arkadaşlar 1 yer var dedi ama eninmisinizVar takabilirsiniz
Yetmez hocam. Bende 1 TB HDD var Steam arşivi için anca yetiyor. 1 TB'ın full dolduğnu bile hatırlıyorum.windows,PUBG,lol,cs,valorant,fortnite rocketleague gibi şeyler indiricem fotoğraf fln olmicak 250 gb yeter mi yoksa kara cuma da almam gerek mi
Tamam hocam500/512
Yetmez hocam. Bende 1 TB HDD var Steam arşivi için anca yetiyor. 1 TB'ın full dolduğnu bile hatırlıyorum.
Hocam ben şimdi anakartıma Birtane daha ekleyebiliyormuyum yoksa çıkarıp mı takıcam500/512
Sistemde M2 SSD varsa şuan zaten başka takamazsınız. M2 SSDye sistemi kurup onun yanına bütçe varsa daha yüksek kapasiteli Sata SSD iyi olur. Bütçe fazla yoksa 1TB HDD iş görür.Hocam benim aldığım sistemde geldi ama ne yapmam gerek şimdi çok kararsız kaldım
Hocam aşağıdaki arkadaşlar 1 yer var dedi ama eninmisiniz
Evet 1 yer varHocam benim aldığım sistemde geldi ama ne yapmam gerek şimdi çok kararsız kaldım
Hocam aşağıdaki arkadaşlar 1 yer var dedi ama eninmisiniz
Hocam sisteminizde M2 yoksa direk takabilirsiniz ama varsa çıkarmak zorundasınız. Kasanizin kapağını söküp içinin fotosunu atın var ya da yok diyelim(bilginiz yoksa)Tamam hocam
Hocam ben şimdi anakartıma Birtane daha ekleyebiliyormuyum yoksa çıkarıp mı takıcam
Hocam sisteminizde M2 yoksa direk takabilirsiniz ama varsa çıkarmak zorundasınız. Kasanizin kapağını söküp içinin fotosunu atın var ya da yok diyelim(bilginiz yoksa)
Sistemde M2 SSD varsa şuan zaten başka takamazsınız. M2 SSDye sistemi kurup onun yanına bütçe varsa daha yüksek kapasiteli Sata SSD iyi olur. Bütçe fazla yoksa 1TB HDD iş görür.
SSD değilde harddisk takabiliyomuyum çıkarmadan yani
Baktım hocam 1 yer var çok sağolun ilginiz içinHocam sisteminizde M2 yoksa direk takabilirsiniz ama varsa çıkarmak zorundasınız. Kasanizin kapağını söküp içinin fotosunu atın var ya da yok diyelim(bilginiz yoksa)
Hard disk takaliyorsam önerir misiniz? 400max fiyatSistemde M2 SSD varsa şuan zaten başka takamazsınız. M2 SSDye sistemi kurup onun yanına bütçe varsa daha yüksek kapasiteli Sata SSD iyi olur. Bütçe fazla yoksa 1TB HDD iş görür.
https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-7200rpm-sata-3-0-64mb-3-5-sabit-disk-wd10ezex-p-BD301330Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baktım hocam 1 yer var çok sağolun ilginiz için
Hard disk takaliyorsam önerir misiniz? 400max fiyat