250 gn m2.ssd yeter mi

Hocam 1 adet takılabiliyor. Saydığınız oyunları yükleyecekseniz ve alacağınız M2 dışında depolama alanı yoksa en az 500 GB almanız daha iyi olur.
Hocam benim aldığım sistemde geldi ama ne yapmam gerek şimdi çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var takabilirsiniz
Hocam aşağıdaki arkadaşlar 1 yer var dedi ama eninmisiniz

windows,PUBG,lol,cs,valorant,fortnite rocketleague gibi şeyler indiricem fotoğraf fln olmicak 250 gb yeter mi yoksa kara cuma da almam gerek mi
Yetmez hocam. Bende 1 TB HDD var Steam arşivi için anca yetiyor. 1 TB'ın full dolduğnu bile hatırlıyorum.

Hocam benim aldığım sistemde geldi ama ne yapmam gerek şimdi çok kararsız kaldım

Sistemde M2 SSD varsa şuan zaten başka takamazsınız. M2 SSDye sistemi kurup onun yanına bütçe varsa daha yüksek kapasiteli Sata SSD iyi olur. Bütçe fazla yoksa 1TB HDD iş görür.

Evet 1 yer var

Tamam hocam

Hocam ben şimdi anakartıma Birtane daha ekleyebiliyormuyum yoksa çıkarıp mı takıcam
Hocam sisteminizde M2 yoksa direk takabilirsiniz ama varsa çıkarmak zorundasınız. Kasanizin kapağını söküp içinin fotosunu atın var ya da yok diyelim(bilginiz yoksa)

Hocam sisteminizde M2 yoksa direk takabilirsiniz ama varsa çıkarmak zorundasınız. Kasanizin kapağını söküp içinin fotosunu atın var ya da yok diyelim(bilginiz yoksa)
Sistemde M2 SSD varsa şuan zaten başka takamazsınız. M2 SSDye sistemi kurup onun yanına bütçe varsa daha yüksek kapasiteli Sata SSD iyi olur. Bütçe fazla yoksa 1TB HDD iş görür.

SSD değilde harddisk takabiliyomuyum çıkarmadan yani

Baktım hocam 1 yer var çok sağolun ilginiz için

Hard disk takaliyorsam önerir misiniz? 400max fiyat

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,097
Üyeler
197,367
Son üye
oxy83
Geri