Neler Yeni

Yardım 250 HZ MONİTOR 150 DOLAR NORMALMİ?

GirayHan

80+ Platinum

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
tüm avrupa amazonlar , amerika ve japonya için de geçerli.
Tiktokda bir video gormusdum, x saticidan almisdi ama sevkiyati amazon yapiyordu, ekran karti yerine baska sey gondermislerdi dolandirilimisdi, boyle seyler mumkunmu. O yuzden x saticidan almaya korkuyorum

GirayHan

80+ Platinum
Tiktokda bir video gormusdum, x saticidan almisdi ama sevkiyati amazon yapiyordu, ekran karti yerine baska sey gondermislerdi dolandirilimisdi, boyle seyler mumkunmu. O yuzden x saticidan almaya korkuyorum
böyle bir şey mümkün değil çünkü x satıcı amazon deposuna veriyor ürünü kontrol ediliyor olmazda varsayalım ki oldu. lojistik amazon yani gönderen amazon olduğu için paranı %100 geri alırsın.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
böyle bir şey mümkün değil çünkü x satıcı amazon deposuna veriyor ürünü kontrol ediliyor olmazda varsayalım ki oldu. lojistik amazon yani gönderen amazon olduğu için paranı %100 geri alırsın.
Hocam sizin dediginiz bu dogrumu? Ships from amazon, ve sold by Moonlight

Ekler

• IMG_20230517_121037.jpg
    IMG_20230517_121037.jpg
    99 KB · Hit: 23

GirayHan

80+ Platinum

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev

GirayHan

80+ Platinum

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev

GirayHan

80+ Platinum
Ben ozel kargo sirketi ile getirtecegim, yani amazon sadece benim kargo sirketimin Amerika anbarina goturecek
abd'den alacaksan ups yada dhl yada fedex ile yollarlar sınırına kadar. Ondan sonra gümrükten sonrası ülkenin prosedürleri işler hangi kargo firması alır onu bilemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ozel kargo sirketi ile getirtecegim, yani amazon sadece benim kargo sirketimin Amerika anbarina goturecek

Amazona guvenli paketlemelerini nereden soyleye bilirim?
bunu söylemene gerek yok ama x satıcıdan alacaksan amazonda hesabım bölümünden sipariş sonrası satıcıya mail atabilirsin yada mh'ye bağlanıp satıcıya mail atmalarını söyleyebilirsin.

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev
abd'den alacaksan ups yada dhl yada fedex ile yollarlar sınırına kadar. Ondan sonra gümrükten sonrası ülkenin prosedürleri işler hangi kargo firması alır onu bilemem.

bunu söylemene gerek yok ama x satıcıdan alacaksan amazonda hesabım bölümünden sipariş sonrası satıcıya mail atabilirsin yada mh'ye bağlanıp satıcıya mail atmalarını söyleyebilirsin.
Sagolun yardiminiz için

Ömər Züliyev

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer Züliyev

Hocam X saticidan aldigimizda satici amazon deposuna gonderiyor ve amazonda bizemi getiriyor? Yoksa urunler amazonami ait oluyor?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tek bir yorum bırakayım VA panel alırsan üzülürsün. Bir şeyin ara sürümü her zaman kanser eder, benim gözümde de VA panel kötü bir seçenek. IPS bakmaya çalış ya da az daha renklerden vazgeç düzgün TN al.

Top Bottom