220 TL'ye aldım ben .Fiyatını hak etmiyor.
Gamepower Mei kullanıyorum 270Tl civarına almıştım. Bir göz atabilirsiniz.kulaklık almayı düşünüyorumda biraz yardımcı olabilir misiniz
Neden hak etmiyor. FPS oyunu oynuyorum çok rahat ses kasılıyor.Terleme 0 Ağrıtma 0 ama benim kulağım küçük belki başkasında böyle olmayabilirFiyatını hak etmiyor.
Kötü demiyorum ama 150 liradan fazlaya alınmazNeden hak etmiyor. FPS oyunu oynuyorum çok rahat ses kasılıyor.Terleme 0 Ağrıtma 0 ama benim kulağım küçük belki başkasında böyle olmayabilir
aga dolae olmuş 8 lira ne 150si saçmalamaKötü demiyorum ama 150 liradan fazlaya alınmaz
Kankam biliyorum ki konuşuyorum. En en fazla gaming gecesinden 170 liraya alınır gerisi çok buna. 200 lira tronsmart sono 230 lira trust blizz 280 lira rampage comfort bundan daha iyiaga dolae olmuş 8 lira ne 150si saçmalama
Geçmiş olsun220 TL'ye aldım ben .
jd 710 kullanıyorum herşeyi güzelde biraz kulaklarımı agrıtıyor uzun kullanımda, onun dısında her şeyiyle f/pNeden hak etmiyor. FPS oyunu oynuyorum çok rahat ses kasılıyor.Terleme 0 Ağrıtma 0 ama benim kulağım küçük belki başkasında böyle olmayabilir
kulaklık almayı düşünüyorumda biraz yardımcı olabilir misiniz
Bende hiç ağrıtmıyorjd 710 kullanıyorum herşeyi güzelde biraz kulaklarımı agrıtıyor uzun kullanımda, onun dısında her şeyiyle f/p
kafa yapımdan olabilirBende hiç ağrıtmıyor
veya hep kulakici kullanıp kulak üstüne gecince biraz rahatsız etmis olabilirBende hiç ağrıtmıyor