Bu fiyatlandırmada çok iyi bir klavye alınSon iki gündür klavyesiz kaldım
235 TL ye razer cynosa lite buldumi. sizce bu klavye bu fiyatarda en iyi mi. bu fiyata başka önereceğiniz klavye var mı
Philips spk8404 öneririm kullanıyorum gayet güzel klavye 20 tl felan fark var sadece razer cynosa lite almanızı onermem ışıkları kısılmış bir şekilde yetersiz bir klavye bir markanın çakması gibiSon iki gündür klavyesiz kaldım
235 TL ye razer cynosa lite buldumi. sizce bu klavye bu fiyatarda en iyi mi. bu fiyata başka önereceğiniz klavye var mı
www.n11.com
Evet hocam bu klavyeden bahsediyorum eğer blue switch almak isterseniz almanızı öneririm ben kullanan birisi olarak baya beğendim sesi de hoşsanırım bu klavyeden bahsediyorsunuz. ben söylememeiştim ama mekanik olursa red switch bakıyorumKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Attığınız 2. ürün mekanik mi?![]()
Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K568R Dark Avenger Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunlarada bakabilirsiniz.![]()
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
çoğunlukla fps oyunları oyuyacağım için red switch bakıyorum ama yinede sağolunEvet hocam bu klavyeden bahsediyorum eğer blue switch almak isterseniz almanızı öneririm ben kullanan birisi olarak baya beğendim sesi de hoş![]()
Ne demek hocam iyi akşamlarçoğunlukla fps oyunları oyuyacağım için red switch bakıyorum ama yinede sağolun
red switch le fps oyunlarının bir alakası yok . red switch klavye kullanıyorum beğenmedim , yeni klavye aldım blue switch (eskisi bozuldu ogre idi ) . hissiyat daha önemli bence fps oyunlarında o yüzden benim tercihim blue switch .çoğunlukla fps oyunları oyuyacağım için red switch bakıyorum ama yinede sağolun