Jeycho 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 11 8 Kasım 2020 #1 Herkese selam.Klavye ve mouse dan baydığım için gamepad istiyorum artık.250tl bütçem var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Herkese selam.Klavye ve mouse dan baydığım için gamepad istiyorum artık.250tl bütçem var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
M Mervan Çelik 80+ Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 5 8 Kasım 2020 #2 Jeycho yazmış: Herkese selam.Klavye ve mouse dan baydığım için gamepad istiyorum artık.250tl bütçem var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... Monster pusat var görünüş olarak çok güzel şu an fiyatı 300 tl ama Letgo'da 200 liraya buldum bence alınır
Jeycho yazmış: Herkese selam.Klavye ve mouse dan baydığım için gamepad istiyorum artık.250tl bütçem var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler Devamı için tıklayın... Monster pusat var görünüş olarak çok güzel şu an fiyatı 300 tl ama Letgo'da 200 liraya buldum bence alınır