!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Sıcaklık yönünden evetOverclock performansını arttırır mı yeteri kadar?
Sıcaklık yönünden evetOverclock performansını arttırır mı yeteri kadar?
tabii kiDaha yüksek frekanslara çıkabilir miyim yani stock fana kıyasla?
8 GB bazı oyunlarda sıkıntı yaratır.Daha yüksek frekanslara çıkabilir miyim yani stock fana kıyasla?
Öncelik sırasına göre alışveriş yapılır. Bilgisayarın var ama istediğin performansı vermiyor. Gidip kasanın yanında veya masanın üstünde güzel duracak koleksiyonluk iş makinası mı alırsın ?Aksesuar demiş, bir nevi kapsar bu.
İllede PC'ye uyacak bir şey olmasına gerek yok. Kasanın içine koyar şekil durur. Ya da masanın bir köşesine.
Klavye güzelmiş gayet hoşuma gitti şimdi bunu mu alsam ram mi alsam diye düşünüyorum. Farenin de tekeri bozuldu aşağı kaydırıyorum yukarı gidiyor acaba fare mi alsam ki :/
Psu çok mu kötü ya kasa güzel diye almıştım hem de 80+ bronze sertifikası var 650wRAM veya CPU soğutucu almalısın.
Daha sonra da alacağın donanım kesinlikle PSU olmalıdır.
Evet ama genellikle Valorant ve LoL oynuyorum zaten sorun yaşamıyorum hiç. Assassin's Creed Origins de var canım sıkıldıkça oynuyorum bilgisayarda duruyor öylece fakat onda sanırım RAM'den kaynaklı düşük fps alıyorum.Apacer Panther 8 GB 3000 MHz DDR4 Ram (EK.08G2Z.GJF) En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey
RAM alman daha iyi olur.
8 GB bazı oyunlarda sıkıntı yaratır.
Genelde önerilmiyor. Çok kötü olduğundan değil.Psu çok mu kötü ya kasa güzel diye almıştım hem de 80+ bronze sertifikası var 650w
Gelecek için şimdiden RAM al sonra BİR BAKARSIN SENDE PARA OLUR AMA RAM PİYASADA OLMAZ...Evet ama genellikle Valorant ve LoL oynuyorum zaten sorun yaşamıyorum hiç. Assassin's Creed Origins de var canım sıkıldıkça oynuyorum bilgisayarda duruyor öylece fakat onda sanırım RAM'den kaynaklı düşük fps alıyorum.
Sen en iyisi kenara 1000 lira at sistemi komple yenileyelim.Klavye güzelmiş gayet hoşuma gitti şimdi bunu mu alsam ram mi alsam diye düşünüyorum. Farenin de tekeri bozuldu aşağı kaydırıyorum yukarı gidiyor acaba fare mi alsam ki :/
1000 lira bulamam da böyle param oldukça parça parça alırım ancaGelecek için şimdiden RAM al sonra BİR BAKARSIN SENDE PARA OLUR AMA RAM PİYASADA OLMAZ...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen en iyisi kenara 1000 lira at sistemi komple yenileyelim.