Neler Yeni

250 TL ile ne alabilirim?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
rgb den soğutucudan önce ram alman lazım.rami al sonra yaparsın oc yi.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Önceliğine sen karar ver.
+8 GB Ram
+Soğutucu
+ARBİCİ
+Kulaklık
Ben olsam RAM alırdım, soğutucu elbette o.c ile performans artışı sağlar ama 8 GB ram bence daha iyi olur.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
ışıklı ışıklı alırsın dropları o zaman
Ram yükseltmesi yaparsam %9'luk bir performans artışı sağlıyormuş onu öğrendim az önce. Eğer yine bir Gaming Gecesi'nde denk gelirsem 300 liraya alırım synısından.

Ya da gidip RGB olan bir RAM alsam diğeriyle beraber çalışır mı? Sonra eskisini satar diğerinden alırım bir tane daha.

ImPencıl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Umut Zorlu
Selamlar öncelikle. Cebimde 250 TL para var bununla ne alabilirim bilgisayarım için? Kulaklık, klavye, mouse, rgb led şerit, işlemci soğutucu ama rgb, aksesuar, donanım vs. önerileriniz var mıdır? Hayırlı Ramazanlar dilerim agalar.
Bilgisayarda çok vakit geçiriyorsan kulaklık önemlidir. İdare eder bir kulaklığım var dersen de mouse almanı tavsiye ederim.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Önceliğine sen karar ver.
+8 GB Ram
+Soğutucu
+ARBİCİ
+Kulaklık
Ben olsam RAM alırdım, soğutucu elbette o.c ile performans artışı sağlar ama 8 GB ram bence daha iyi olur.
Sırasıyla hepsinin arbici olanından almayı düşünüyorum şimdilik. Param olursa listeye klavye mouse da eklerim ışıklı olanından :d

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sırasıyla hepsinin arbici olanından almayı düşünüyorum şimdilik. Param olursa listeye klavye mouse da eklerim ışıklı olanından :d
Biriktir birikim iyidir :3

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Bilgisayarda çok vakit geçiriyorsan kulaklık önemlidir. İdare eder bir kulaklığım var dersen de mouse almanı tavsiye ederim.
Herkes ram diyor performans açısından bakıyorlar tabii ki performans benim için de önemli. mouse normalde sıkıntı olmuyor tekerleğe tıklayarak kaydırıyorum sayfaları ama LoL oynarken yanlışlıkla yakınlaştırırsam zulüm resmen. Alt f4 atıp tekrar bağlanıyorum zoom gitsin diye.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ram yükseltmesi yaparsam %9'luk bir performans artışı sağlıyormuş onu öğrendim az önce. Eğer yine bir Gaming Gecesi'nde denk gelirsem 300 liraya alırım synısından.

Ya da gidip RGB olan bir RAM alsam diğeriyle beraber çalışır mı? Sonra eskisini satar diğerinden alırım bir tane daha.
Farklı marka sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. 3000mhz cl16 olan herhangi biri olur diye düşünüyorum yanlışsa düzeltin

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Farklı marka sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum. 3000mhz cl16 olan herhangi biri olur diye düşünüyorum yanlışsa düzeltin
hayır herhangi biri olmaz.aynısını alma imkanı yoksa benzer ramler alınabilir ancak en iyisi birebir aynısının olmasıdır.arada droplar olabilir aksi taktirde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,213
Üyeler
163,969
Son üye
Vlcyy
Top Bottom