gvggg1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,682
- Bütçe
- 250
bu var ama 2 saatte bir fiyat değiştiryor. başka klavye önerisi var mı?(sessiz ve kaliteli)
3 klavyeden hangisi iyidir.(hepsi Membrane galiba. sesleri aynıdır diye tahmin ediyorum)![]()
MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben daha fazla özellik bulundurmasından dolayı Redragon tercih ederdim, tercih sana kalmış.3 klavyeden hangisi iyidir.(hepsi Membrane galiba sesleri .aynıdır diye tahmin ediyorum)
ne gibi artısı varBen daha fazla özellik bulundurmasından dolayı Redragon tercih ederdim, tercih sana kalmış.
Makro, multimedia tuşları vs.ne gibi artısı var
gk20 attım(şikayetçi olanlar varmış) geriye razer ile k512 kaldı(hangisi daha iyi olabilir -sorun yaşamayım yeter)
Redragon klavyede bazı tuşların altından ışık gelmiyormuş galiba![]()
MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com