aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,794
Görmez, 250 TL'ye KB435L alın.Logitech in kablosuz klayeleri işimi görür mü acaba ?
Görmez, 250 TL'ye KB435L alın.Logitech in kablosuz klayeleri işimi görür mü acaba ?
ne gibi350/400TL seviyesinde güzel red switch klavyeler var. Daha ucuza Rampage klavyelerde var, bütçe artmazsa onları alabilirsin.
ne gibi
O kadar önemli değil benim için o zaman. Beni uzun süre götürsün yeter.Gecikme fazla idi sanki mekaniğe göre
Görmez, 250 TL'ye KB435L alın.
Güzel, fakat bu da sesli.O kadar önemli değil benim için o zaman. Beni uzun süre götürsün yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıldır sizce ?Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sizin dediğiniz ingilizce klavyeymiş yazı da yazacağım için türkçe olması lazım.
O zaman sanırım rapmage i alacağım ya da membran alacağım. Membran önerebileceğiniz bir klavye var mıdır ?Güzel, fakat bu da sesli.
Corsair K55 veya Cynosa V2O zaman sanırım rapmage i alacağım ya da membran alacağım. Membran önerebileceğiniz bir klavye var mıdır ?
Tamamdır teşekkür ederim yardımınız için rampage i alabilirim o zaman.Corsair K55 veya Cynosa V2
Bunlarda bütçenizi aşıyor.
Bu tarz bir klavye alıp gittiği yere kadar kullansam mı acaba ?Corsair K55 veya Cynosa V2
Bunlarda bütçenizi aşıyor.
Klavyesi güzel sessiz.Bu tarz bir klavye alıp gittiği yere kadar kullansam mı acaba ?
Tamamdır teşekkürler tekrardan.Klavyesi güzel sessiz.