250 TL Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu

preaksy

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
250
Arkadaşlar benim Ryzen 5 3600 işlemcim var, stok soğutucusuyla kullanıyorum fakat sıcaklık değerlerinden memnun değilim (CPB kapalı). 250 TL bütçe ile kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 2 adet RAM takılı şu anda. RAM slotlarını tıkamazsa sevinirim.
Anakart: ASUS PRIME B450 M-K II

önerim snowman t6

snowman t6 ile r5 3600 bütünleşmiş ikili :) memnun kalmayan kişi sayısı çok az.

Snowman T6.
önerim snowman t6
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu soğutucuyu takmak için anakartı kasadan çıkarmam gerekir mi yoksa anakart kasadayken takabilir miyim?

Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu soğutucuyu takmak için anakartı kasadan çıkarmam gerekir mi yoksa anakart kasadayken takabilir miyim?
takabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada üzerinden sepette 155 TL

hocam düz t6 daha iyi

Arkadaşlar benim Ryzen 5 3600 işlemcim var, stok soğutucusuyla kullanıyorum fakat sıcaklık değerlerinden memnun değilim (CPB kapalı). 250 TL bütçe ile kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum. 2 adet RAM takılı şu anda. RAM slotlarını tıkamazsa sevinirim.
Sıcaklık kaç dereceye ulaşıyor

Biraz zor takılıyor hocam.
En iyisi anakartı çıkarıp rahatça takmak ama onunla uğraşmak istemiyorsan sadece ekran kartı ve ram'leri çıkarıp da takabilirsin.

Snowman T6 vantilatör gibi maşallah kışın ayaklarım donuyor :D

Geri