250 TL'ye Mekanik Klavye

KTY.FDN

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
250
Arkadaşlar merhaba maksimum 250 TL bütçe ile alabileceğim blue switch mekanik klavye önerebilir misiniz?
Rengi siyah olursa iyi olur.
(Sadece kullananlar yanıtlarsa sevinirim.)

Yarın abdullah abi klavye videosu atıcak belki işine yarayabilir beklemeni tavsiye ederim

philips fason mal daha iyi klavyeler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın abdullah abi klavye videosu atıcak belki işine yarayabilir beklemeni tavsiye ederim
abdullah abi en son gamepower ogre önermişti ve ogre kronik sorunlu bir model internetten araştırabilirsin

abdullah abi en son gamepower ogre önermişti ve ogre kronik sorunlu bir model internetten araştırabilirsin
Tamam ama yarın göstereceği klavyenin kronik olduğunu nerden biliyon?

Tamam ama yarın göstereceği klavyenin kronik olduğunu nerden biliyon?
benim söylediğim 2 tane videosunu izledim 2sindede kronik sorunlu model öneriyordu. heps,de gamepowerdı ülkede sadece gamepower klavyeler yok.redragon daha kaliteli mesela

Kronik sorun derken ne gibi sorunlar hiç mekanik klavye kullanmadım da

Arkadaşlar merhaba maksimum 250 TL bütçe ile alabileceğim blue switch mekanik klavye önerebilir misiniz?
Rengi siyah olursa iyi olur.
(Sadece kullananlar yanıtlarsa sevinirim.)

fason marka basılan mal diyoruz kaliteli diyorsun :))

Kronik sorun derken ne gibi sorunlar hiç mekanik klavye kullanmadım da
düpedüz sorunlu klavye satıyorlar.tuş basmama sorunu var biraz daha araştırırsan onlarca konu görürsün

Fason olduğu zaman kullanıma zararı oluyor da benim mi haberim yok? SPK8404 klavyesini kullanıyorum memnunum.
hayır zararı olmuyor fakat aynı klavyeyi 12313297173 tane markada görünce işin tadı kaçıyor. redragon gibi kaliteli markalar varken fason mal alınmaz onı diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri