- Bütçe
- 2500
Mümkünse:
27" inç
Full HD
144HZ
1MS
Bir monitör aramaktayım.
Bütçem 2000 ila 2500 arasıdır
Şu ürünleri buldum:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.hepsiburada.com
www.monsternotebook.com.tr
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sizlerin önceden de kullandığınız veya tavsive etmek istediğinz ürün var ise lütfen belirtin. Ayrıca attığım linklerdeki ürünlere bakıp bana fikir verirseniz çok mutlu edersiniz beni
Full HD dedim ama isterseniz 2k veya daha yüksek çözünürlüklü seçenekler olabiir
27" inç
Full HD
144HZ
1MS
Bir monitör aramaktayım.
Bütçem 2000 ila 2500 arasıdır
Şu ürünleri buldum:
MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
MSI Optix G271 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
Sizlerin önceden de kullandığınız veya tavsive etmek istediğinz ürün var ise lütfen belirtin. Ayrıca attığım linklerdeki ürünlere bakıp bana fikir verirseniz çok mutlu edersiniz beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Full HD dedim ama isterseniz 2k veya daha yüksek çözünürlüklü seçenekler olabiir