Neler Yeni

2500-2000 TL Monitör Önerisi

ardaildes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Bütçe
2500
Mümkünse:
27" inç
Full HD
144HZ
1MS
Bir monitör aramaktayım.

Bütçem 2000 ila 2500 arasıdır

Şu ürünleri buldum:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sizlerin önceden de kullandığınız veya tavsive etmek istediğinz ürün var ise lütfen belirtin. Ayrıca attığım linklerdeki ürünlere bakıp bana fikir verirseniz çok mutlu edersiniz beni :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Full HD dedim ama isterseniz 2k veya daha yüksek çözünürlüklü seçenekler olabiir

TediMemid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demir Özdemir
Mümkünse:
27" inç
Full HD
144HZ
1MS
Bir monitör aramaktayım.

Bütçem 2000 ila 2500 arasıdır

Şu ürünleri buldum:

Sizlerin önceden de kullandığınız veya tavsive etmek istediğinz ürün var ise lütfen belirtin. Ayrıca attığım linklerdeki ürünlere bakıp bana fikir verirseniz çok mutlu edersiniz beni :)
1080p almanı tavsiye etmem eger bütçeyi biraz arttırabilirsen https://www.hepsiburada.com/lg-27gn...LZ8?magaza=Shoplus&url_src=and-product-detail bunu al belki başka sitelerde daha ucuzdur 27 inc 1080p de piksellesme yapar suan attığım monitörü kullanıyorum cok mennunum

• Beğen
Reaksiyonlar: Pair

Pair

80+ Bronze
Arkadaşım bu monitörü kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşadığını görmedim.

Arkadaşın attığı gibi eğer bütçeyi aşabilirsen bir tık 2K olarak bir seçenek ve 165hz olarak bu monitörü önerebilirim.

TediMemid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demir Özdemir
Arkadaşım bu monitörü kullanıyor herhangi bir sıkıntı yaşadığını görmedim.

Arkadaşın attığı gibi eğer bütçeyi aşabilirsen bir tık 2K olarak bir seçenek ve 165hz olarak bu monitörü önerebilirim.
2. Monitörü eger renkler güzel olsun doygun olsun diyorsan önermem

• Beğen

Pair

80+ Bronze
2. Monitörü eger renkler güzel olsun doygun olsun diyorsan önermem
Panel olarak MSI IPS olduğu için renklerde bir sorun olacağını sanmıyorum, attığınız monitörden sadece parlaklık olarak bir tık düşük ve isteyen arkadaş oyuncu ise 144 yerine 165hz destekliyor.

TediMemid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demir Özdemir
Panel olarak MSI IPS olduğu için renklerde bir sorun olacağını sanmıyorum, attığınız monitörden sadece parlaklık olarak bir tık düşük ve isteyen arkadaş oyuncu ise 144 yerine 165hz destekliyor.
Evet ips olarak demedim zaten benim dedigim renk şeyi fazla abartmak oluyor benim attıgım 10(8+frc) bit ama digeri direk 8 bit benimkinde yani 1 milyar renk var onda 16 milyon ama 8 bit gayet iyi benimki böyle acayip takıntılıysa istenen bir sey ama 165hz istiyorsa 165 alsın ama çok fark olmaz bence

• Beğen
Top Bottom