Neler Yeni

2500 TL 3000 tl arası klavye Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam sizin üründe sıkıntı çıkmış glb değişimde fln sıkıntı yaşadınızmı . 2. Bir klavye değişim süreci yaşamak istemiyorum ztn bir haftadır vgn v87 iadesi ile fln uğraştım baya soğudum açıkçası hiç alamasammı derken bunu gördüm şansımı bir daha deniycem
Hocam güncelleme yapayım. Biraz önce aradılar teknik servis üründe "sıkıntı yok bu yüzden değişim yapamayız" demiş. İsterseniz iade wdip tekrar sipariş verebilirsiniz dedi. Ben anlamadım iade edip yeniden versem ne değişecek. tekrardan sipariş ve iadeyle uğraşacağım. Açtığım konuyu oku üründe sıkıntı var mı sen karar ver :D

Çesty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf
Hocam güncelleme yapayım. Biraz önce aradılar teknik servis üründe "sıkıntı yok bu yüzden değişim yapamayız" demiş. İsterseniz iade wdip tekrar sipariş verebilirsiniz dedi. Ben anlamadım iade edip yeniden versem ne değişecek. tekrardan sipariş ve iadeyle uğraşacağım. Açtığım konuyu oku üründe sıkıntı var mı sen karar ver :D
Hocam alsammı almasammı çok kararsız kaldım problemli çıkmasından çekiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam alsammı almasammı çok kararsız kaldım problemli çıkmasından çekiyorum
Problemli çıkacağını sanmıyorum açıkçası ben biraz şanssızım anlaşılan. Başkaları bir sorun yaşamamış. Ancak birkaç şey belirteyim ben dracula switch aldım daha poppy bir sesi var yellowun ise tok bir sesi var. Rgbler canlı değil çünkü keycapler uzun ve ışık geçirmiyor. Klasik tuş isimleri şeffaf olan keycapler olsa çok iyi olurmuş ya da şeffaf switchler. Şarjı da çok hızlı bitiyor anladığım kadarıylayani benim tam bitmedi ama 1 günde şarj uyarısı vermişti. Ses tekerleği atlama yapıyor. Daha ucuz custom olmayan bir klavyedeki ses tekerleğinde hiç atlams yoktu mesela (endorfy thock) umarım sadece bende böyledşr durum, son olarak da kasası çok sert olmayan plastik, birazcık yumuşak plastik denebilir. Ancak hissiyat olarak kullandığım en iyi şeydi diyebilirim kesinlikle alınır. Zaten kullananlar çok memnun. Başka aklında bir şey olursa sorabilirsin

Top Bottom