Neler Yeni

2500 tl %60 yada %75 klavye önerisi olan var mı

Zpatoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Aykut
2500 tl bütçem var kalvye önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Forumda başka bir arkadaşa atmıştım, sana da atayım

Gaming gen'den ıyzico kullanarak almanı önerebilirim. Bu ikisine bakabilirsin. Endorfy ile ilgili internette pek bir bilgi yok fakat kağıt üstünde çok iyi duruyor. Kaihl red switchler, kablosuz, ses tekerleği. Fakat forumdan birisi çok kötü olduğunu söyledi. Ancak, yeni alan ve 1-2 gündür kullanan bir arkadaşım da gayet f/p, sağlam, hissiyatının çok iyi olduğunu söyledi, ek olarak daha sesi iyi olabilirdi fakat genel kalite ve hissiyat olarak iyi olduğunu söyledi. Yorumlarda ise pilinin rgb kapalıyken yeterli olduğu yazılmış, rgb en parlakken ise 25 saat gittiğinden bahsedilmiş. Ama resmi olarak ne kadar gittiğinden bahsedilmemiş. Üzeceğini düşünüyorum.

Akko ise genel olarak iyi diye biliyorum. switchleri güzel. pil süresine ise 167 saat gittiğinden bahsedilmiş. rgb'si yok sanırım. ek olarak içinden ekstra mavi ve pembe keycap çıkıyor. Ancak, ses tekerleği bulunmuyor. Akko genel olarak kaliteli bir marka ancak endorfy'nin kötü olduğunu sanmıyorum gayet güzele benziyor. Denenebilir, ben beğeneceğini düşünüyorum ancxak beğenmezsen iade edebilrisin.

sitede yön tuşları ve ses tekerlerği olmayan endorfynin bir modeli var. bunun dışında akkoda da birkaç model var benzer fiyat bandında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Gündüz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Muhammed efe
2500 tl bütçem var kalvye önerisi lazım
Ak820 Pro, Attack shark K86, Akko 5075B PLUS bu üç klavyeden birini bulursan yapıştır gitsin. Bütçene göre en mantıklısı bunlar. FPS takılıyorsan aynı markaların Magnetic switchli klavyeleride var ama magneticlerin neredeyse hepsi kablolu çalışır bilgin olsun.

Zpatoxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Aykut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ak820 Pro, Attack shark K86, Akko 5075B PLUS bu üç klavyeden birini bulursan yapıştır gitsin. Bütçene göre en mantıklısı bunlar. FPS takılıyorsan aynı markaların Magnetic switchli klavyeleride var ama magneticlerin neredeyse hepsi kablolu çalışır bilgin olsun.
AULA F87 alınır mı sence

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Akif Erdem
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Kral şuan temu da indirimde var 100 tl ilk alışverişe ,vergi ile 600 oluyor yapıştır gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tr den alacağın 2k lık klavyelere denktir hemde hotswap
bütce bir şey için alınabilir de 2500tl bütcede bence gerek yok. 2.5k civarına akko alınaabilir hem genel kalitesi daha iyidir hem de switchleri daha iyi, ayrıca tr garantisi de olur
İyzico kampanyası ile 2800 e falan geliyor ama kesinlikle öneririm hocam çok güzel klavye.Görüntüsü de on numara bence. https://www.gaming.gen.tr/urun/5848...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
bütceni az bir miktar artırıp bunu alabilirsin garanti olur senin için. ayrıca aula f75 alam benceç milletin ucuza aldığı şeyleri 3-4 katı fiyata satmasına dayanamıyorum ben. gaminggen indirimiyle 300 fazla verip düzgün bir 5075b alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak endorfynin cidden kötü olduğunu düşünmüyorum ben de onu almak üzereydim ancak bütcemi artırdığım için almadım. aralarında 700-800 gibi bir fark oluyor. endorfy, 5075b veya akkonun ucuz modellerini gözden geçir bence.

Son düzenleme:

Meto155

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Meto155
bütce bir şey için alınabilir de 2500tl bütcede bence gerek yok. 2.5k civarına akko alınaabilir hem genel kalitesi daha iyidir hem de switchleri daha iyi, ayrıca tr garantisi de olur

3k bütcelere çıkılıyorsa bunu alabilirsin garanti olur senin için. ayrıca aula f75 alam benceç milletin ucuza aldığı şeyleri 3-4 katı fiyata satmasına dayanamıyorum ben. gaminggen indirimiyle 300 fazla verip düzgün bir 5075b alınabilir
Harfiyen katılıyorum hocam klavyeye öyle bir bütçe ayirsam kesinlikle akko 5075b alırdım.Garantisi de var mis gibi klavye.

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Furkan Sünney
iyzco ile ödeme yapınca iade yi banka hesabına mı yatırıyorlar yoksa harcama kredisi mi yapıyorlar ? Ak820 pro almayı planlıyorum bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,126
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom