2500 TL CİVARINDA MOUSE ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
133
Bütçe
2500
Arkadaşlar merhaba 2500 tl bütçem var biraz zorlayarak 2800 e falan çıkartabilirim oyun için kablosuz uzun ömürlü şarjı hızlı bitmeyen bir f/p ürünü önerirseniz sevinirim.

Hocam bunu gördüm şu ürün hakkında düşünceniz nedir fiyatı da uygun https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-max-wireless-mouse

Hocam ilk defa duydum markayı iyi midir? gerçi içindeki sensör falan belli ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu almaya karar verdim sağol hocam inceleme videosunu falan izledim bayağa iyi duruyor.

Son düzenleme:

Bunu almaya karar verdim sağol hocam inceleme videosunu falan izledim bayağa iyi duruyor.
rica ederım guzel gunlerde kullanın

Mchose baya iyi marka yabancı incelemelerde 6 bin tl lik razer viper v3pro ile kıyaslıyorlar bu mouse u ben olsam mchose u alırım

Arkadaşlar merhaba 2500 tl bütçem var biraz zorlayarak 2800 e falan çıkartabilirim oyun için kablosuz uzun ömürlü şarjı hızlı bitmeyen bir f/p ürünü önerirseniz sevinirim.
Mchose L7 Ultra al direkt ve iyzico cullan 500 küsür cashback alırsın.

Mchose baya iyi marka yabancı incelemelerde 6 bin tl lik razer viper v3pro ile kıyaslıyorlar bu mouse u ben olsam mchose u alırım
click gecikmesi gpx 2 den bile az 0.247 ms falan gpx bile 0.6 larda ve sensör gecikmesi de çok düşük.

@itsmertkadir
'MCHOSE yeni ekipmanlar gaming.gen.tr de satışta😮' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...aming-gen-tr-de-satista.1136056/post-10201013
inceliyorum hocam evet dediğiniz gibi daha iyi duruyor.

click gecikmesi gpx 2 den bile az 0.247 ms falan gpx bile 0.6 larda ve sensör gecikmesi de çok düşük.
yani Scyrox v8 yerine bunu mu almalıyım

inceliyorum hocam evet dediğiniz gibi daha iyi duruyor.

yani Scyrox v8 yerine bunu mu almalıyım
Evet scyrox da iyidir ama Mchose şuan 2 3k bandında olan mouselerin babasıdır piyasada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,961
Üyeler
184,247
Son üye
atifdogan
Geri