Olur hocamikinci el desem olur mu?
Senin gibi insanlari neden hala bu forum da barındırıyorlar?kaçççaaaoooo
https://www.itopya.com/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/ soğutması çok iyiYüksek ayarlarda iyi bir fps değeri alacağım amd veya nvidia ekran kartı önerir misiniz? ikinci el de olabilir
Tİ var hocamVeya 1660S'de bakabilirsiniz.![]()
Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6 Ekran Kartı (Outlet Ürün) - Game Garaj
Palit GeForce GTX1660 Ti DUAL 6GB 192Bit GDDR6, Nvidia tabanlı çift fanlı ekran kartı 12 ay'a varan taksit imkanıyla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
ekran kartında 2. el alma hocam canın yanar genel olarak ekran kartları kullanıldıkça ömrü azalan yapıya sahiptir ve sen gidip 1-2 senelik bir kart alırsan parana yazık olur giriş seviyesi sistem kurmıycaksan 2. el önermemOlur hocam
Ben bu halkın çıkaramadığı sesim kardeşim. Sefillerin umuduyum ben. Bu forumun komiklik derecesini ayda 1 gelip ben yükseltiyorum.Senin gibi insanlari neden hala bu forum da barındırıyorlar?
Çok komikmişBen bu halkın çıkaramadığı sesim kardeşim. Sefillerin umuduyum ben. Bu forumun komiklik derecesini ayda 1 gelip ben yükseltiyorum.
Kardeşin kim?Ben bu halkın çıkaramadığı sesim kardeşim. Sefillerin umuduyum ben. Bu forumun komiklik derecesini ayda 1 gelip ben yükseltiyorum.
Reported.Ben bu halkın çıkaramadığı sesim kardeşim. Sefillerin umuduyum ben. Bu forumun komiklik derecesini ayda 1 gelip ben yükseltiyorum.