Neler Yeni

2500 TL (KESİNLİKLE CIZIRTI SORUNU OLMAYAN) kulak üstü kulaklık önerisi

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Bütçe
2500
Bütçe 2500 TL . 50 kuruş arttıramam . Kronik olarak cızırtı problemi olmayan , müzik dinlemek ve oyun oynamak için kulaklık arıyorum . mikrofona gerek yok. Bluetoothlu olmasını istiyorum ama kabloyla bilgisayara da bağlayabileyim. Müzik kalitesinin üst seviye olmasına gerek yok . Ortalama bir şey olsa olur . Yeter ki cızırtı olmasın (lütfen olmasın ). Kulağımı tamamen kaplasın istiyorum . Üstünde durmasın . Önerilerinizi bekliyorum .

kyloitch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Rüveyda Akın
2,500'e yok böyle bir kulaklık. Varsa bana da haber edin. En yakın seçenek Razer Barracuda X, onun da fiyatı 3,500 dolaylarında. Dün 3,250'ye düşmüştü bitmiş.

3,350'ye varmış.

Kendim şuan kullanıyorum. İster Bluetooth ile bağlanıp müzik dinliyorum veya telefonda dolaşıyorum, ister kabloyla bilgisayara bağlıyorum, ister 2,4 gHz dongle ile kablosuz kullanabiliyorum. Tak çıkar mikrofonu mevcut kullanmam gerektiğinde takıyorum. Sesi de normal telefon mikrofonlarıyla aynı. On numara kalitede. Pedleri desen pasif gürültü engelleyicisiyle birlikte neredeyse dışardan gelen sesi tamamen kesiyor. Bu da çok iyi ses kalitesi yaşamanı sağlıyor.

Son düzenleme:

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2,500'e yok böyle bir kulaklık. Varsa bana da haber edin. En yakın seçenek Razer Barracuda X, onun da fiyatı 3,500 dolaylarında. Dün 3,250'ye düşmüştü bitmiş.

3,350'ye varmış.

Kendim şuan kullanıyorum. İster Bluetooth ile bağlanıp müzik dinliyorum veya telefonda dolaşıyorum, ister kabloyla bilgisayara bağlıyorum, ister 2,4 gHz dongle ile kablosuz kullanabiliyorum. Tak çıkar mikrofonu mevcut kullanmam gerektiğinde takıyorum. Sesi de normal telefon mikrofonlarıyla aynı. On numara kalitede. Pedleri desen pasif gürültü engelleyicisiyle birlikte neredeyse dışardan gelen sesi tamamen kesiyor. Bu da çok iyi ses kalitesi yaşamanı sağlıyor.
Nasıl . Alt tarafı cızırtı olmasın istiyorum . Müzik kalitesi de orta seviye .
Mesaj otomatik birleştirildi:

3,350'ye varmış.

Bu fiyatta en iyisiyse 1 ay sonra alıcam . Fiyatı artar mı acaba . Bu da cızırtı yaparsa bir daha kulaklık almam artık :) İki kulaklık alıp iade ettim cızırtı yüzünden.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,075
Üyeler
160,350
Son üye
bahaksu1
Top Bottom