Candravero
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
2500tl bütçem var ipad almak istiyorum ipad ın için woeld paworpoint inermi lisans gerekermi vide flash bellek bağlanırmı dönüştürücüyle
knk ipad alma ipad kalem ve o klavyeli kılıf olmadan pek bi numarası olmuyo 2500 e android bi tablet al yada üstüne birazdaha ekle ipad in yanına kalemde al2500tl bütçem var ipad almak istiyorum ipad ın için woeld paworpoint inermi lisans gerekermi vide flash bellek bağlanırmı dönüştürücüyle
benim kuzenim de ipad 7. nesil var içinde world flan var ama kullanmadım hiçapp storede yok diye biliyorum flash bellek bağlarsan da uzantılardan dolayı kurulmayacaktır onun yerine android tablet alabilirsin 2500 TL'ye çok güzel tabletler var
tamam teşekkürler bıraz daha bütçemi çıkarabilirimknk ipad alma ipad kalem ve o klavyeli kılıf olmadan pek bi numarası olmuyo 2500 e android bi tablet al yada üstüne birazdaha ekle ipad in yanına kalemde al
aliminyo folyodan kalem yapsam olmazmı sonra dan kalemini alsamknk ipad alma ipad kalem ve o klavyeli kılıf olmadan pek bi numarası olmuyo 2500 e android bi tablet al yada üstüne birazdaha ekle ipad in yanına kalemde al
knk o kalemler pek işe yaramıyo nasıl yapıldığını bilmiyom ama pek ise yaramaz bence internette arkası ile tablete yazı yazacağın kalemler var 40 tl ye falan şimdilik onlardan al ilerde alırsın kalemi ozamanbenim kuzenim de ipad 7. nesil var içinde world flan var ama kullanmadım hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamam teşekkürler bıraz daha bütçemi çıkarabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aliminyo folyodan kalem yapsam olmazmı sonra dan kalemini alsam
tamam teşekkürlerknk o kalemler pek işe yaramıyo nasıl yapıldığını bilmiyom ama pek ise yaramaz bence internette arkası ile tablete yazı yazacağın kalemler var 40 TL ye falan şimdilik onlardan al ilerde alırsın kalemi ozaman