Neler Yeni

Öneri 2500 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

Hangisini Almalıyım

• Oy kullanan toplam üye
    9

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bütçe
3000
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Oy vermeden önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur

Son düzenleme:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Garanti ile gorustunmu belki birseyler yaparlardi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti ile gorustunmu belki birseyler yaparlardi
Garantisi biteli çok oldu ücretli yapılacaktır işlem kendimde biraz hırpaladım klavyeyi switchi çıkarmak istersen biraz switchin plastiğine zarar verdim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,724
İsim
Yavuz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Garantisi biteli çok oldu ücretli yapılacaktır işlem kendimde biraz hırpaladım klavyeyi switchi çıkarmak istersen biraz switchin plastiğine zarar verdim
Anladim gecmis olsun

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
2500'e bundan 10 kat iyisi alınır bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim
Xtrfy k4 ve gamakay k61 pro modeline bak. zorlarsan keychron k6 var. biraz daha bütçe arttırırsan custom yapabilirsin. gateron yellow ve peach switchlerle gamakay lk67 kasası iyi olur senin kararın tabi

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
2500'e bundan 10 kat iyisi alınır bu arada

Xtrfy k4 ve gamakay k61 pro modeline bak. zorlarsan keychron k6 var. biraz daha bütçe arttırırsan custom yapabilirsin. gateron yellow ve peach switchlerle gamakay lk67 kasası iyi olur senin kararın tabi
Custom yapabiliceğimi sanmıyorum hocam ya bu asusun yeni switchleri NX hakkındaki düşüncen neler

Gördüm bunu inceleyeceğim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Custom yapabiliceğimi sanmıyorum hocam ya bu asusun yeni switchleri NX hakkındaki düşüncen neler

Gördüm bunu inceleyeceğim
linear olanları diyosan fazla bir olayı yok kasası vs. kaliteli ama bi keychron veya gamakay etmez hem sana söylediklerim hotswap klavyeler amazondan 3-5 liraya switch alıp istediğin tuşa istediğin switchi takabilirsin

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
linear olanları diyosan fazla bir olayı yok kasası vs. kaliteli ama bi keychron veya gamakay etmez hem sana söylediklerim hotswap klavyeler amazondan 3-5 liraya switch alıp istediğin tuşa istediğin switchi takabilirsin
hocam önerdiklerine baktım ama full set arıyorum ben bunlar numpad içermiyor

Piyasada çok fazla klavye var RX switch mi alsam yoksa corsair k70 mi alsam paraya kıyıp steelseries apex pro mu alsam kullandığım hyperx elite alloyun 2sini mi alsam kafam çok karıştı

Son düzenleme:

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Aklıma en yatan şuan corsair k70 pro var neden derseniz bilek desteği ve multimedya tuşları benim için önemli ASUS ROG STRIX SCOPE RX RED ide çok düşündüm ama bilek desteğinin olmaması olan modelinde TKL olması beni vazgeçirdi açıkcası ama RX switchler beni hala cezbediyor ama iki eksisi olduğundan bana göre ondan k70 pro daha çok cezbediyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Ne güzel xpg nin chery red switch klavye var bilek desteği vs önerilmiş. Biride yazmış 2500 bütçeye bundan daha iyisi alınır diye :D

Arkadaş altı üstü klavye yine bi soda dökülür bir şey olur falan ne gerek var anlamadım bende asus rog scope kullanıyorum chery red switch sorunsuz devam ediyor bir şikayetimde yok. k70 pro demişsin ondada chery mx switch var sıf markadan dolayı 2 bın fazla ödemeye ne gerek var karar sizin.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Ne güzel xpg nin chery red switch klavye var bilek desteği vs önerilmiş. Biride yazmış 2500 bütçeye bundan daha iyisi alınır diye :D

Arkadaş altı üstü klavye yine bi soda dökülür bir şey olur falan ne gerek var anlamadım bende asus rog scope kullanıyorum chery red switch sorunsuz devam ediyor bir şikayetimde yok. k70 pro demişsin ondada chery mx switch var sıf markadan dolayı 2 bın fazla ödemeye ne gerek var karar sizin.
olay markada değil hocam olay bilek desteği olmaması ve media tuşlarının olmaması hadi media tuşları fn tuşları ile halledilirde bilek destekli modelde TKL si var sadece o da beni üzüyor yoksa asus beni çok çekiyor yaşadığım olaydan ötürü

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Top Bottom