2500 TL Telefon Önerisi

bruce lee

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2500
Arkadaşlar telefonun kamerası iyi olsun ve en az 128gb dahili depolaması olsun.
Telefonu Arkadaşımın Annesi kullanacak iş için ve xiaomi, oppo markalarından önerirseniz sevinirim. benim bulduğum model Redmi Note 8 sizce nasıl işlemcisi de fena değil bence.

Note 8 64gb kullanıyorum gündelik iş için güzel. Fotoğraf da güzel ama video kaydı baya kötü.
Akşamları 5-6 saat Youtube ve İnstagram da kesintisiz dolaşıyorum şarj 40-50 arası gidiyor. Batarya olarak sağlam diyebilirim.

Telefonu Arkadaşımın Annesi kullanacak iş için ve xiaomi, oppo markalarından önerirseniz sevinirim. benim bulduğum model Redmi Note 8 sizce nasıl işlemcisi de fena değil bence.
m21 olabilir dediğiniz gibi xiaomi note 8 tcl 10 plus poco m3 olabilir eğer bütçenizi yükseltebilirseniz note 9s de olabilir

teşekkürler önerileriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m21 olabilir dediğiniz gibi xiaomi note 8 tcl 10 plus poco m3 olabilir eğer bütçenizi yükseltebilirseniz note 9s de olabilir
hocam düz redmi note 9 da yazılım sorunu varmış doğru mudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben dedim ama markayı ilk defa duyduğu için güvenememiş ve almayacakmış

M21 128 değil fakat kamerası iyi bence bu fiyat aralığında. M21 ile çektiğim fotoğraflara burdan bakabilirsin

Bütçeyi arttırabilirseniz Realme 7 öneririm.

Diğer durumda Oppo A52 / A73 bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,320
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri