Çok güzel bir klavye iyi cevap.az daha çık şunu al bu fiyata daha iyisi yok
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız bunu almanın mantığı yok eğer oynuyorsanız işinize yarar.az daha çık şunu al bu fiyata daha iyisi yok
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
İstediğimiz oyunda bu klavyeyi kullanabiliriz sanane adam?Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız bunu almanın mantığı yok eğer oynuyorsanız işinize kesinlikle yarar.
Ben insan gibi manyetik switch klavyelerin rekabetçi oyunlarda avantaj sağlayacağını ancak günlük kullanımda hassas olmasından ötürü sıkıntı çıkaracağı yazdım siz sanane diyorsunuz nasıl bir cahilsiniz anlamadım.İstediğimiz oyunda bu klavyeyi kullanabiliriz sanane adam?
Bana cahilmi diyorsunuz ??Ben insan gibi manyetik switch klavyelerin rekabetçi oyunlarda avantaj sağlayacağını ancak günlük kullanımda hassas olmasından ötürü sıkıntı çıkaracağı yazdım siz sanane diyorsunuz nasıl bir cahilsiniz anlamadım.
illa rapid trigger var diye fps oyunları mı oynanacak sadece magnetik switch olması bile yeter almak içinRekabetçi oyunlar oynamıyorsanız bunu almanın mantığı yok eğer oynuyorsanız işinize yarar.
İnsanların tavsiyesine sanane diyen birine cahil diyorum evet.Bana cahilmi diyorsunuz ??
Dediğinize saygı duyuyorum ben sadece fikrimi belirttim.illa rapid trigger var diye fps oyunları mı oynanacak sadece magnetik switch olması bile yeter almak için
Ben klavye tavisiyesi değil dediğin sadece rekabetçi dediğine tepki gösteriyom.İnsanların tavsiyesine sanane diyen birine cahil diyorum evet.
Adjustable trigger point var? İstediği mm e ayarlayabilir.Ben insan gibi manyetik switch klavyelerin rekabetçi oyunlarda avantaj sağlayacağını ancak günlük kullanımda hassas olmasından ötürü sıkıntı çıkaracağı yazdım siz sanane diyorsunuz nasıl bir cahilsiniz anlamadım.