En fp şuan bu gözüküyor
Casper olduğu için emin olamıyorum genel olarak Casper için pek iyi değil diyorlar.
Hp acer gibi markalar seviyesinde. Ben olsam Lenovo çekerim ama işte o fiyata 3050ti falan alırsın o da ne kadar işini görür. Mecburen bunu alacaksın. Ne kadar ekmek o kadar köfte dostumCasper olduğu için emin olamıyorum genel olarak Casper için pek iyi değil diyorlar.
Bataryası önemli denilmiş ama bataryası pek iyi değil 2-3 saatlik normal kullanımda biter.
Sizin bir öneriniz var mı peki ?Bataryası önemli denilmiş ama bataryası pek iyi değil 2-3 saatlik normal kullanımda biter.
Bu fiyata en iyisi. Yeni üretilenler başarılı diyorlar. Soğutma konusunda iyiymiş.Casper olduğu için emin olamıyorum genel olarak Casper için pek iyi değil diyorlar.
Bütçenizi aşıyor ama araştırdığımda içime en çok sinen bu oldu bir indirim olur ise direkt alacağım. Acelesi olmasa da 8 gb ram de eklerseniz sorunsuz tüm günümüz oyunlarını yüksek grafiklerde oynayabilirsiniz. https://www.vatanbilgisayar.com/asu...b-512gb-ssd-15-6inc-w11.html#urun-ozellikleriSizin bir öneriniz var mı peki ?
Spesifik olarak önerdiğiniz bir modeli var mıdır?kanka sakin casper alma universitede kullanicaksan 1 1.5 saat gidiyo diyolar hp victus modellerine bakmani oneririm casper sakin alma
Spesifik olarak önerdiğiniz bir modeli var mıdır?