siyabent
80+ Silver
Maonu pd200x daha iyisi var mıdır bu fiyatta @Lloydˢᵗᵉʳ
ıyı dıyolar kullanmadıgım için yorum yapamamYok mu fikri olan @HacıSOFU @Gurkanpiro
Bu fiyat bandında tepe ürün. Hayırlı olsun ben de duayen hocamız Lloyd un önerisiyle indirimde almıştım hala kullanmak nasip olmadı ilk gün denemek için açtım kutuyu denedim 3 aydır kutuda duruyorMaonu pd200x daha iyisi var mıdır bu fiyatta @Lloydˢᵗᵉʳ
Satmayı düşünüyorsanız alabilirimBu fiyat bandında tepe ürün. Hayırlı olsun ben de duayen hocamız Lloyd un önerisiyle indirimde almıştım hala kullanmak nasip olmadı ilk gün denemek için açtım kutuyu denedim 3 aydır kutuda duruyor![]()
Adam mağazaya gel 2300e vereyim nakit dedi ama 3 saat yol bu karda çok fazla…ıyı dıyolar kullanmadıgım için yorum yapamam
yalnız kara yoluyla geliyor uzun sürecekhttps://www.temu.com/goods.html?_bg..._1740228029154_c1ezb9t4rf&refer_page_sn=10037 bu yine düşmüş düşünürsen
200 lıraya ınternetten almışsın okadar rezalete gerek yok benceSatmayı düşünüyorsanız alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam mağazaya gel 2300e vereyim nakit dedi ama 3 saat yol bu karda çok fazla…
163 lira indirimim var ekstra vergi dahil 1140 ama ses kalitesi nasılhttps://www.temu.com/goods.html?_bg..._1740228029154_c1ezb9t4rf&refer_page_sn=10037 bu yine düşmüş düşünürsen
yalnız kara yoluyla geliyor uzun sürecek
200 lıraya ınternetten almışsın okadar rezalete gerek yok bence
güzel diyorlar benımde aklıma yattı para olunca alasım var163 lira indirimim var ekstra vergi dahil 1140 ama ses kalitesi nasıl
Yok kral satmayacam kullanacam da şu sıra fırsatım olmuyor ondan bekliyorSatmayı düşünüyorsanız alabilirim
Adam mağazaya gel 2300e vereyim nakit dedi ama 3 saat yol bu karda çok fazla…
ses kalitesi vardır illa bütçe varsa maono onerılıyorİnceleme videosu var mı maono kol dahil 2850
Bu 1150 1700 fark az değil
Kendim kullanıyorum süper urun sorularin varsa sorabilirsinMaonu pd200x daha iyisi var mıdır bu fiyatta @Lloydˢᵗᵉʳ
Kankam benim odada bizimkiler tv izliyor arka plan sesi alır mı ilk sorum oKendim kullanıyorum süper urun sorularin varsa sorabilirsin