Neler Yeni

2500TL Boş kasa Önerisi

CoNKeR

80+ Bronze
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar,
Üst seviye bir sistem için görsel şölen oluşturabileceğim, ATX anakart ve üst tarafında 360mm sıvı soğutma destekleyen, bütün fanları da Adreslenebilir RGB olan, soğutma performansı da iyi olan bir kasa arıyorum. Açıkcası bütçe sınırım pek yok, fakat yine de 2500 altı olursa iyi olur.
Not: Sadece boş kasa önerisi istiyorum.

Keremdiyola

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar,
Üst seviye bir sistem için görsel şölen oluşturabileceğim, ATX anakart ve üst tarafında 360mm sıvı soğutma destekleyen, bütün fanları da Adreslenebilir RGB olan, soğutma performansı da iyi olan bir kasa arıyorum. Açıkcası bütçe sınırım pek yok, fakat yine de 2500 altı olursa iyi olur.
Bütçe çok güzel Asus ROG serisi bir kasa beğenirsen hava akışıda güzelse olabilir psu dahil midir kasaya

CoNKeR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe çok güzel Asus ROG serisi bir kasa beğenirsen hava akışıda güzelse olabilir psu dahil midir kasaya
Hayır değil, PSU hariç. Rog Strix Helios kasaya baktım, çok beğenmedim.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Merhaba arkadaşlar,
360mm destekliyor. Fotoğrafta mevcut zaten 360mm kullanmışlar. Hava akışı olarak nasıldır bilmiyorum. Ama görsel şölen olarak 10/10 veririm ben bu kasaya.
Bu kasa 360MM destekliyor mu bilmiyorum fakat görsel şölen ve değişiklik açısından gayet güzel bir kasa.

CoNKeR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafanızda hayal ettiğiniz model nedir ona göre öneri vereceğim
1611214826043.png

Aslında en beğendiğim ve istediğim kasa Lian Li PC-O11D-Rog. Bunun her yerinin ARGB fanlı olduğunu düşün. Düşüncemde böyle bir kasa var fakat Lian Li markası Türkiye'de yok. Şuan muadilleri Gamepower Warcry ve Xigmatek aquarius plus var. Gamepower'in malzeme kalitesi kötü Xigmatek'in de fanları adreslenebilir RGB değil düz RGB.

Örnek olması açısından warcry ve Aquarius 'un fotolarını atıyorum.
Gamepower: Xigmatek:
gamepower-warcry-gaming-mid-atx-kasa-6-fan-650w--80-plus-bronze-28114.jpg
1611215403249.png

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Alıntıyı görüntüle

Aslında en beğendiğim ve istediğim kasa Lian Li PC-O11D-Rog. Bunun her yerinin ARGB fanlı olduğunu düşün. Düşüncemde böyle bir kasa var fakat Lian Li markası Türkiye'de yok. Şuan muadilleri Gamepower Warcry ve Xigmatek aquarius plus var. Gamepower'in malzeme kalitesi kötü Xigmatek'in de fanları adreslenebilir RGB değil düz RGB.

Örnek olması açısından warcry ve Aquarius 'un fotolarını atıyorum.
Gamepower: Xigmatek:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gamepower warcry alın üstüne kalan paraya 3 fan daha alın kalan para da cebinizde kalsın

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin

keroc47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217