2500TL Gamepad önerisi

Nasıl oluyor o hocam?
1 - Parolaparaya üye olucaksın. (Hesap onayı gerekebilir)
2 - İyzicoya üye olucaksın ve kampanyalar bölümünde ilk alışveriş ile %10 kampanyasına katılacaksın (Hesap onaylamaya gerek yok)
3 - Gaminggen den ürünü alırken iyzico ile ödeme seçeneği olucak oraya numaranı (İyzicoya kayıt olduğun) girdikten sonra parolapara kart bilgini yazıp öde diyeceksin. (Parolapara da 2200tl olması lazım.)
X - Parola paraya 400tl yatıyor onu hesabına çekebilirsin. İyzicoya 720tl yatıyor onu da farklı yöntemle çekebilirsin veya iyzico kart oluşturup bir yerde harcayabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam anladım o fiyata geliyorsa kk3 çok iyimiş.
Kesinlikle öyle ben parolapara ile cyclone 2 alıcaktım 1500tl daha ucuza geldiği için kk3 pro aldım. (Xbox kolumu satınca cyclone da alıcağım.)

Ürünü almadan önce sana belirteyim. Ürünün gecikme süresi hakkında şikayetler var. 50ms gecikme süresi olduğu söyleniyor. (Xbox 30ms) bu durum senin için sorun olmazsa al geç

Ürünü almadan önce sana belirteyim. Ürünün gecikme süresi hakkında şikayetler var. 50ms gecikme süresi olduğu söyleniyor. (Xbox 30ms) bu durum senin için sorun olmazsa al geç
Sanırsam son yazılım güncellemeleri ile düzeltilmiş bu durum, ben de bu şekilde biliyorum ama başka bir forumda bi arkadaş ss atarak düştüğünü gösterdi gecikme süresinin

Parola paraya 400tl yatıyor onu hesabına çekebilirsin. İyzicoya 720tl yatıyor onu da farklı yöntemle çekebilirsin veya iyzico kart oluşturup bir yerde harcayabilirsin.
Hangi yöntemle çekebiliyoruz, ben de alayım diyorum da bi kk3 pro veya Max

Sanırsam son yazılım güncellemeleri ile düzeltilmiş bu durum, ben de bu şekilde biliyorum ama başka bir forumda bi arkadaş ss atarak düştüğünü gösterdi gecikme süresinin

Hangi yöntemle çekebiliyoruz, ben de alayım diyorum da bi kk3 pro veya Max
Monoapp e çektiğini söyleyen bir kullanıcı vardı. Nays a kart bilgisini girip yüklemeye çalıştım onaylamadı. Tek tek denemek gerekebilir.

Monoapp e çektiğini söyleyen bir kullanıcı vardı. Nays a kart bilgisini girip yüklemeye çalıştım onaylamadı. Tek tek denemek gerekebilir.
Ziraate çeken birini gördüm, aldıktan sonra ben de denerim

Geri