250GB HDD Önerisi...

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-seagate-250-gb-hardisk-1025870390/detay Şöyle bişey alabilirsin. yine bu fiyat bandında gidiyor çoğu. 80 100 TL'ye falan 500-320gb arası da var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-wd-sifir-harddisk-250gb-1035906488/detay Şunu biraz indirip yaptırıpta alabilirsin.
Sıfır almak istiyorum da Trendyol,Hepsiburada gibi yerlerde satılmıyor mu?

Sıfır almak istiyorum da Trendyol,Hepsiburada gibi yerlerde satılmıyor mu?
70 80 TL Bandlarına 8 mb cacheli modeller satılıyor ama onlar da sıfır değil yani refublished. 0 250 gb ssd bulamazsınız artık

70 80 TL Bandlarına 8 mb cacheli modeller satılıyor ama onlar da sıfır değil yani refublished. 0 250 gb ssd bulamazsınız artık
Benim normalde 480GB SSD'm var fakat sürekli drop yediğinden dolayı oyunları HDD alıp onun üzerine kurmayı düşünüyorum. ( büyük ihtimalle SSD'de arıza var.)

Benim normalde 480GB SSD'm var fakat sürekli drop yediğinden dolayı oyunları HDD alıp onun üzerine kurmayı düşünüyorum. ( büyük ihtimalle SSD'de arıza var.)
SSD'nin modeli nedir? Arıza olup olmadığını HDSentinel ve HDTune kurup öğrenebilirsiniz. Dilerseniz yardımcı da olurum.

Sahibinden'den alabileceğim en iyi F/P HDD hangisi?

SSD'nin modeli nedir? Arıza olup olmadığını HDSentinel ve HDTune kurup öğrenebilirsiniz. Dilerseniz yardımcı da olurum.

SanDisk SSD Plus 480GB​

Sağlık %34 gözüküyordu.

S
Sahibinden'den alabileceğim en iyi F/P HDD hangisi?

SanDisk SSD Plus 480GB​

Sağlık %34 gözüküyordu.
Abooov siz ciddi olamazsınız O SSDden kurtulun bence bir an önce

Yoksa o sizden kurtulacak :D

SSD fiyatları çok yüksek. Çoğunlukla oyunlarda drop yediğim için oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum.

Böylece sorun geçer mi?

Şöle bir şey bakabilirsiniz.

SSD fiyatları çok yüksek. Çoğunlukla oyunlarda drop yediğim için oyunları HDD'ye kurmayı düşünüyorum.

Böylece sorun geçer mi?
Windows ssdde olduğu için yine aynı sorun nüksedecektir. ama denemekte fayda var

Boşa para vermek istemiyorum da. Düzelip düzelmeyeceğini nasıl öğrenebilirim?

2. El yeni bir 240GB SSD mi almalıyım?

Şöle bir şey bakabilirsiniz.

Windows ssdde olduğu için yine aynı sorun nüksedecektir. ama denemekte fayda var
Orda mısınız?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,662
Üyeler
190,778
Son üye
czar2
Geri