250k bütçe araba önerisi

Aleras

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
250000
beyler 250 bin bandına araba almak istiyorum 19 yaşındayım ilk arabam olucak az yakar çok kaçar bişey istiyorum şuana kadar fiat palio veya peugeot 206 baktım ama pejo 206 çok masraflı sanayiden çıkmaz diyorlar kararsız kaldım bu bütçeye sorunsuz hatchback araba önerir misiniz?

beyler 250 bin bandına araba almak istiyorum 19 yaşındayım ilk arabam olucak az yakar çok kaçar bişey istiyorum şuana kadar fiat palio veya peugeot 206 baktım ama pejo 206 çok masraflı sanayiden çıkmaz diyorlar kararsız kaldım bu bütçeye sorunsuz hatchback araba önerir misiniz?
hyundai accent yumurta kasa 1.3

clio rta lara bak. biraz daha cıkabılırsen grande punto 1.4

palio yada aveo al bulursan

Megan coupe ama temiz bulman lazım. 206 masraflı bulursan binemezsin bile. 207 bulursan belki alınabilir. Palio 2011-2012 kasalar iyiydi diye hatırlıyom yanlış olabilir. Az uz bişey toplarım dersen 5.20 5.25 ler bulunuyor ama ne kadar sağlam tartışılır o topa girmemek daha mantıklı. Beğenirsen Nissan nx var uygun fiyatlara ama toplamak istiyo bazen muayenesiz olanlar var

hyundai accent yumurta kasa 1.sağlam araba
Megan coupe ama temiz bulman lazım. 206 masraflı bulursan binemezsin bile. 207 bulursan belki alınabilir. Palio 2011-2012 kasalar iyiydi diye hatırlıyom yanlış olabilir. Az uz bişey toplarım dersen 5.20 5.25 ler bulunuyor ama ne kadar sağlam tartışılır o topa girmemek daha mantıklı. Beğenirsen Nissan nx var uygun fiyatlara ama toplamak istiyo bazen muayenesiz olanlar var
senin tavsiyen nedir

hyundai accent yumurta kasa 1.3
hacı biliyorum sağlam arabalarda aşırı eski bi görünümü var ve modifiye istiyorum biraz o arabaya yakışmıyor hatchack istiyorum aynı zamanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

palio yada aveo al bulursan
hatchback istiyorum birde chevroletin parçaları çok sık bulunmuyor

clio rta lara bak. biraz daha cıkabılırsen grande punto 1.4
cliolar bütçemi biraz aşıyor onlarada bakıyorum yakıt olarak nasıldır bi bilgin var mı

senin tavsiyen nedir

hacı biliyorum sağlam arabalarda aşırı eski bi görünümü var ve modifiye istiyorum biraz o arabaya yakışmıyor hatchack istiyorum aynı zamanda

cliolar bütçemi biraz aşıyor onlarada bakıyorum yakıt olarak nasıldır bi bilgin var mı
O bütcelerde Renault dan şaşma r19 bakabilirsin 1.6 Alize bulursan kaçırma

senin tavsiyen nedir

yakmaz koklar

senin tavsiyen nedir

aveo hatchback de var

O paraya bulabileceğin araçların hepsi sanayici dostudur. Yerlisinin parçası daha kolay ve hesaplıya bulunur (genelde) ama ucuz ve adi Çin malı çıkar hep. Orijinali artık bir çok modelin çıkmıyor. Modele değil de motorunun sağlam oluşuna bak. En masraflı motor ve kaporta. Kaporta eser belki ama motor yürümüyor sa sıkıntı daha büyük. Palio veya Clio tavsiyem. Palio'nun virajlarda arkası kayabilir. Clio Symbol 2000 öncesi 95 bg ve iyi çeker. Sonraki yıllarda 75 bg'e düşürülmüş. (Muhtemelen yakıt harcamasını düşürmek için)

Geri