hdd nizi formatlamayı deneyin o problem varken hdd'nizde rahat oyunda oynayamazsınız 250gb ssd için bütçenize göre bir şey önerilir1650super
R3 3100
1tb hdd var ama oyunlarda mükemmel bir donma oluyor disk kullanımı %100 e çıkıyor ssd almam gerekmiş önerilere açığım tam olarak özellik bilmiyorum hız falan
Tabikide almalısın alınca farkı anlarsın passattan ferrariye biner gibi1650super
R3 3100
1tb hdd var ama oyunlarda mükemmel bir donma oluyor disk kullanımı %100 e çıkıyor ssd almam gerekmiş önerilere açığım tam olarak özellik bilmiyorum hız falan
A320 kullaniyorumBütçe veya anakart belirtmemişsiniz. Anakart belirtmediğiniz için 2.5" öneriyorum:
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Model söylerseniz daha iyi olur.A320 kullaniyorum
Peki apacher panther öneriyor pek farkı varmıdırM.2 slotu bulunuyor fakat ben yine de üsttekini tercih ederdim. 256 GB'lık SSD ile M.2 slotu kaplamak biraz mantıksız olabilir. İleride daha yüksek kapasitelisine ihtiyaç duyarsanız onu NVMe olarak almak daha mantıklı olur.
Pek fark yok, Patriot Burst tercih edin bence. Hem daha ucuz.Peki apacher panther öneriyor pek farkı varmıdır