Reload
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 339
Ne oyunları oynayacaksınızbenimde aklımda ddr5 var ama bu bahsettiğiniz performans kaybı kaç fps olur?
Ne oyunları oynayacaksınızbenimde aklımda ddr5 var ama bu bahsettiğiniz performans kaybı kaç fps olur?
Çokca bannerlord,high on life,rdr2,ready or not,wither 3 gibiNe oyunları oynayacaksınız
O zaman fps biraz sıkıntı olabilir bütçe nedirÇokca bannerlord,high on life,rdr2,ready or not,wither 3 gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Witcher 3*
25bin ama şuan itopyadaki sistemi alacağımO zaman fps biraz sıkıntı olabilir bütçe nedir
Birazdan yani25bin ama şuan itopyadaki sistemi alacağım
Acelen var mı 8 gb vram yetmeyebilir25bin ama şuan itopyadaki sistemi alacağım
Birazdan yani
Yani 4 aydır bekliyorum pek sabrım kalmadıAcelen var mı 8 gb vram yetmeyebilir
Acelen yoksa paranı beklet daha güzel sistem çıkarsa onu alırsın
Bu sistemler kampanyada değil şuan diye biliyorum kampanyalı sistem alırsan daha iyi olur senin için de
E geçen pch sistemi vardı neden almadınYani 4 aydır bekliyorum pek sabrım kalmadı![]()
Hocam zaten 16 sında alabilcektim istesemde alamazdım ayrıca kaçırdım bi gecede 23k oldu yoksa işlemci geliştircektimE geçen pch sistemi vardı neden almadın
Ddr5 19 bine harika sistemdi
Yine de kampanyalı sistem bekle sen site fiyatı ile kampanyalı fiyatlar farklı oluyor aynı sistemden daha iyisini daha ucuza alabiliyorsun tabi sen biliyorsun para senin alacaksan al senim yerinde olsam beklerimHocam zaten 16 sında alabilcektim istesemde alamazdım ayrıca kaçırdım bi gecede 23k oldu yoksa işlemci geliştircektim
Hocam itopyanin odeme sıkıntısı yuzunden vatandaki sistemi aldim 4 yil goturur muYine de kampanyalı sistem bekle sen site fiyatı ile kampanyalı fiyatlar farklı oluyor aynı sistemden daha iyisini daha ucuza alabiliyorsun tabi sen biliyorsun para senin alacaksan al senim yerinde olsam beklerim
Zaten çıktığı gibi satın alman lazım çok çabuk eriyor stok
Bakmam gerekHocam itopyanin odeme sıkıntısı yuzunden vatandaki sistemi aldim 4 yil goturur mu