Neler Yeni

Çözüldü✓ 25k bütçeye topladığım pc (monitör dahil)

aulgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aziz Ülgen
Nasıl bir upgrade planın var bilmiyorum ama yeni nesil işlemci takamazsın en fazla 5800x3d ile yükseltme yapabilirsin bildiğin üzere yeni nesil ryzen işlemciler için pinlerden dolayı yeni nesil anakart lazım. he yenş nesil ana kart da da ddr5 am5 ram gerekli
Syg

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart sistem için üst düzey, monitör bi tık kötü bence, PSU hakkında bilgim yok
anakartı kısıp monitöre bütçe ayırsam daha mı iyi olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana kart cokmu fazla kalmış sisteme gore
en kötü 550 yada 570 düşünüyorum gitmez mi bu sistem için

Berbat Olmuş. 25K'ya Zorlasanız 3080 Sistem Çıkar.
minimum 3080 fiyatı
hadi onun yerine amd tarafından muadili olsun diyelim
bu sisteme onu besleyecek psu + ekran kartına yetebilecek işlemci de gerek tabi psu zaten 1600 işlemci 4k monitör vs geri kalan bileşenleri nasıl alabiliriz biraz daha mantıklı yorum yapın lütfen

Berbat Olmuş. 25K'ya Zorlasanız 3080 Sistem Çıkar.
bende biliyorum yoksa b450 (anakartı kötülemek için demiyorum) koyup 3080 eklemeyi yoksa, yada ssd için pcı express 4.0 yerine
pcı express 3.0 koymayı. toplayabiliyorsak 25e dediğiniz gibi bir sistem buyrun beraber yada siz toplayıp gönderebilirsiniz müsait olduğunuzda

Son düzenleme:

lydran

80+
anakartı kısıp monitöre bütçe ayırsam daha mı iyi olur?

en kötü 550 yada 570 düşünüyorum gitmez mi bu sistem için

minimum 3080 fiyatı
hadi onun yerine amd tarafından muadili olsun diyelim
bu sisteme onu besleyecek psu + ekran kartına yetebilecek işlemci de gerek tabi psu zaten 1600 işlemci 4k monitör vs geri kalan bileşenleri nasıl alabiliriz biraz daha mantıklı yorum yapın lütfen

bende biliyorum yoksa b450 (anakartı kötülemek için demiyorum) koyup 3080 eklemeyi yoksa, yada ssd için pcı express 4.0 yerine
pcı express 3.0 koymayı. toplayabiliyorsak 25e dediğiniz gibi bir sistem buyrun beraber yada siz toplayıp gönderebilirsiniz müsait olduğunuzda
Tek Tek Toplamakta Neden Bu Kadar Israrcısınız ? 3070ti Hazır sistemler var şuan hemen. Daha Araştırırsanız daha iyisini bile bulursunuz.

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir upgrade planın var bilmiyorum ama yeni nesil işlemci takamazsın en fazla 5800x3d ile yükseltme yapabilirsin bildiğin üzere yeni nesil ryzen işlemciler için pinlerden dolayı yeni nesil anakart lazım. he yenş nesil ana kart da da ddr5 am5 ram g

Nasıl bir upgrade planın var bilmiyorum ama yeni nesil işlemci takamazsın en fazla 5800x3d ile yükseltme yapabilirsin bildiğin üzere yeni nesil ryzen işlemciler için pinlerden dolayı yeni nesil anakart lazım. he yenş nesil ana kart da da ddr5 am5 ram gerekli
Syg
yeni nesile geçmelik bir upgrade planım olsaydı zaten bütçe 25k değil 50k falan olurdu

Tek Tek Toplamakta Neden Bu Kadar Israrcısınız ? 3070ti Hazır sistemler var şuan hemen. Daha Araştırırsanız daha iyisini bile bulursunuz.
ısrarcı değilim ki varsa gönderebilirsiniz incelerim.

lydran

80+
yeni nesile geçmelik bir upgrade planım olsaydı zaten bütçe 25k değil 50k falan olurdu

ısrarcı değilim ki varsa gönderebilirsiniz incelerim.
https://www.itopya.com/hype-pro_h14764 24.5
https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari 23.5
Amd Konusunda Pek Bilgim Yok.

Aşırı pahalı gel PC shocasi 3080 sistem satım 🥹
Kutusu Açılmamışsa En Mantıklısı Bu Arada. Arkadaş Haha Atmış.

atilla_zg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
atilla üzgün
soğutucu anakart harici güzel ramden 2 tane alacağını varsayıyorum

kasayıda dark maxima v20 yap bence

Artarof

80+ Bronze
https://www.itopya.com/hype-pro_h14764 24.5
https://www.gencergaming.com/frekan...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari 23.5
Amd Konusunda Pek Bilgim Yok.

Kutusu Açılmamışsa En Mantıklısı Bu Arada. Arkadaş Haha Atmış.
2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış

soğutucu anakart harici güzel ramden 2 tane alacağını varsayıyorum

kasayıda dark maxima v20 yap bence
aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x

lydran

80+
2. el istesem 2. ele açardım konuyu o yüzden haha attım bu arada monitör bütçesi kalmamış

aralarında pek fark yok sanırım kasayı başkası için topluyorum hangisi hoşuna giderse ona seçtiririm ama maxima v20 de çok güzel.
anakart önerin varsa çok sevinirim ve ram evet 2x
23.600 Olan Sistemi Alırsınız, Bütçeyi Biraz zorlarsanız monitörü de alırsınız. Bence 3070ti'dan Aşağısına Düşmeye Gerek Yok Bu Bütçede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,512
Üyeler
166,015
Son üye
Emirhan Eren
Top Bottom