ThetaEpic07
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar 25K dağ bisikleti önerebilir misiniz?
Reis hayatımda ilk kez bisiklet alacağım için 2. Ellerde bilgim çok olmayacak. Ne alabilirim sence?Brocum bana sorarsan sıfır dağ bisikleti almaktansa sahibinden sitesinden 2. el daha iyi bir bisiklet satın alabilirsin. Ben 2020 yılında 5-6k'ya sıfır dağ bisikleti alabilecekken 2.5k'ya ikinci el olan iyi bir dağ bisikleti aldım ve çok memnunum. Neden diye soracak olursan;
Sıfır alacağın dağ bisikleti üst seviye olmayacak. Vites grup setleri, fren grup setleri giriş seviye olacak ve zamanla bozulacak, arıza verecek vs vs durumlar yaşayacaksın.
Ancak 2. el üst seviye bir bisiklet alırsan vites grup seti, fren grup seti orta-üst seviye donanıma sahip olacağından hem arıza kolay kolay açmayacak ve bisikletin akıcılığı, kalitesi, konforu her şeyiyle seni mutlu edecektir. Tabi ki tercih senindir..
Hocam bisan kaliteli ben beğeniyorum bende şuan 7200 modeli var memnunum arkadaşın dediği gibi ikinci elde uyguna yakalama ihtimalin yüksek ama hafif bilgilensen iyi olur en azından durumunu görmen açısındanReis hayatımda ilk kez bisiklet alacağım için 2. Ellerde bilgim çok olmayacak. Ne alabilirim sence?
Peki hocam 25K ya 2.el ne alabilirim ve alırken neleri kontrol etmeliyim?Hocam bisan kaliteli ben beğeniyorum bende şuan 7200 modeli var memnunum arkadaşın dediği gibi ikinci elde uyguna yakalama ihtimalin yüksek ama hafif bilgilensen iyi olur en azından durumunu görmen açısından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atıığımın fiyatıda uygunmuş baya sıfır alcaksan 24250 şuan ben alırken bisanın en üstü buydu full shimano mozo b plus malzemeleri galib
İlla 25kyı harcayacaksın anlaşılanPeki hocam 25K ya 2.el ne alabilirim ve alırken neleri kontrol etmeliyim?
Reis 5 yıl falan götürdün istiyorum model önerseniz?İlla 25kyı harcayacaksın anlaşılan2ele uygun fiyata güzel bir şey bulunur 25k ya gerek yok.... Bende salcanocuyum memnunum baya
Bisan modellerine bakabilirsin bu bütçe ile durumuna bakman lazım genel garanti belgesi vs paslanma vs var mı kontrol etReis 5 yıl falan götürdün istiyorum model önerseniz?
Bisan modellerine bakabilirsin bu bütçe ile durumuna bakman lazım
Bisan modellerine bakabilirsin bu bütçe ile durumuna bakman lazım genel garanti belgesi vs paslanma vs