Neler Yeni

Çözüldü✓ 25K FİYATA BU LAPTOP ALINIR MI?(dolandırıcı çıktı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
Bir ara 6 bine dolapda ps5 satma ayağına dolandırmaya calisiyorlardi. Dolandırıcılar bile fiyatları yükseltmişler😅
hocam gerçekten öyle durum bu arada lütfen herkes çok dikkat etsin sakın kapora vb. atmayın ürün ne olursa olsun hatta buluşma ayarlanırsa yalnız gitmeyin yanınızda başka arkadaşlarınız olsun rica edin, devir çok kötü

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusufcan Koçkaya
hocam biraz karışık ama kısaca şöyle anlatayım, satan kişi sahte fatura yolladı diğer ilanlarını araştırdım farklı ilanlardan alınma çıktı kısaca dolandırıcı hikayesine döndü şikayetlerde bulundum gerekli yerlere bu fiyat bandına inmesinden anlamak lazımdı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

tahminen buluşma noktası çok uzakta diye gelemem sandı kaporacı vs. idi ama ben gelirim ederim diyince ilk sohbeti bitirdi mesajları tek tik düşmeye başladı sonra engelledi fotoğrafı gitti
geçmiş olsun , yeni sistem mi bakicaksiniz

hocam gerçekten öyle durum bu arada lütfen herkes çok dikkat etsin sakın kapora vb. atmayın ürün ne olursa olsun hatta buluşma ayarlanırsa yalnız gitmeyin yanınızda başka arkadaşlarınız olsun rica edin, devir çok kötü
bir kere dolandirilmistim kapora atarak , gönderdiğim tutar düşüktü. güzel bir ders oldu bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
BEKİR ALTIN

bir kere dolandirilmistim kapora atarak , gönderdiğim tutar düşüktü. güzel bir ders oldu bana
Satıcı profile bakın sahibinden param güvende ile almak en mantıklısı. Gerçi nerdeyse orjinal sitesinin kopyasını bile yapıyorlar. Dalgasına bir dolandirici ile eğlenelim dedik. 1 haftadır ne zaman Alcan diyor ,var sanki gondercek. Bı de çocuğumu enzirdim diyerek sahte sahibinden sitesi yapmiş işsiz😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870

hocam bende şu an bi masaüstü sistem halihazırda var r5 5600-rx6700xtli bir de kardeşime verdiğim imzadaki asus rog g15 laptop var ama ekranı kırıldı tahminen tuzlu bi tamir fiyatı çıkacağı için yeni laptop bakıyordum

WhatsApp Görsel 2025-02-05 saat 00.11.41_43021705.jpg

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusufcan Koçkaya
eğer şehir değiştirmiyorsan monitör alıp kullanabiliyor musun laptobu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
144hz olsa ortalama yetkili servis 5k diyor ama pin uymama durumu varmış normali 300hz olduğu için onlar 13-15k dan aşağı olmaz

eğer şehir değiştirmiyorsan monitör alıp kullanabiliyor musun laptobu.
maalesef kardeşim üniversite için kullanıyor o yüzden ekran değişimi ya da yeni laptop şart oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yunus Emre Uzun
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleHepinize merhaba arkadaşlar satıcı ile sıkı pazarlık sonucunda 25k ya anlaştık faturası duruyor 4-5 aylık 17-18 ay garantisi devam ediyor

MSI Katana B12 VFK 17.3 1080p

İ7 12650h
16GB Ram
Rtx4060
1tb M2 SSD

sizce bu fiyata alınır mı?
şimdiden teşekkürler
hocam güzel fırsat gibi duruyor ssd de 500 değil değerlendirilebilir testleri yapmayı unutmayınız

144hz olsa ortalama yetkili servis 5k diyor ama pin uymama durumu varmış normali 300hz olduğu için onlar 13-15k dan aşağı olmaz

maalesef kardeşim üniversite için kullanıyor o yüzden ekran değişimi ya da yeni laptop şart oldu
hocam geçmiş olsun sonradan okudum dolandırma hikayesini kurban gitmemeniz ne hoş böyle insanlar yüzünden millet ikinci elden soğuyor laptopu monitör alarak değerlendirebilirsiniz fahiş tamir tutarı verirlerse

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusufcan Koçkaya
hocam güzel fırsat gibi duruyor ssd de 500 değil değerlendirilebilir testleri yapmayı unutmayınız

hocam geçmiş olsun sonradan okudum dolandırma hikayesini kurban gitmemeniz ne hoş böyle insanlar yüzünden millet ikinci elden soğuyor laptopu monitör alarak değerlendirebilirsiniz fahiş tamir tutarı verirlerse
Dolandırıcı çıkmış usta

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870

son çare öyle yapacağım gibi duruyor hocam ama 144 hz ekranın pinleri olursa 5k civarına yaptırırım diye düşünüyorum

Top Bottom