25K ile bu ikisinden daha iyisi varmı?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Bütçe
25000
daha iyi bi combo varmı

Bence alma hem 4060 hem Intel soket i3 monitör için bişey diyemem çok araştırmadım ama aşağı yukarı aynı para hepsi

daha iyi bi combo varmı
Monitör olarak bu daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence alma hem 4060 hem Intel soket i3 monitör için bişey diyemem çok araştırmadım ama aşağı yukarı aynı para hepsi
20 bin TL altında sistem bul.

Comboluk bir olay yok burada Monitör zaten çöp 24G42E al.Ekran kartsız dahili gpu özelliği olan bir sistem topla paran olunca ekran kartı ekler öyle kullanırsın.

Comboluk bir olay yok burada Monitör zaten çöp 24G42E al.Ekran kartsız dahili gpu özelliği olan bir sistem topla paran olunca ekran kartı ekler öyle kullanırsın.
normalde monitör olarak 24g42e alıcaktım ama çok ölü pixel çıkıyormuş ondan vazgeçtim ama belki alabiilirim,sistem olarak bana şuan lazım kart o yüzden dediğinizi yapamam hazır sistem tavsiyen varsa öner

Monitör olarak bu daha iyi olur.

20 bin TL altında sistem bul.
peki neden bu değilde o

normalde monitör olarak 24g42e alıcaktım ama çok ölü pixel çıkıyormuş ondan vazgeçtim ama belki alabiilirim,sistem olarak bana şuan lazım kart o yüzden dediğinizi yapamam hazır sistem tavsiyen varsa öner

peki neden bu değilde o
Renkler canlı bende almışım
Renk gamotu üst seviye

peki neden bu değilde o
Testleri yaparsın ölü piksel çıkarsa iade edersin.Ekran kartsız sistem toplayamayacaksan veya ikinci elden toplayamayacaksan attığın sistemi al monitör olarak bunuda alabilirsin

Hoparlörüde var.

Geri