Arkadaşlar selam 25k lık bir paketle pc+monitör almak istiyorum neler önerirsiniz 20-21k pcye 4-5k monitöre harciyim diyorum.
kasayı da değiştirmemi önerir misin onun dışında sadece işlemciyi upgradelesem yeterli olur muSistemi i5 12400f yapıpKUARK-DUAL / Intel Core i3 13100F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-DUAL / Intel Core i3 13100F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Şu anki kasa iyi diye biliyorum bende bu şekilde aldım dün akşamkasayı da değiştirmemi önerir misin onun dışında sadece işlemciyi upgradelesem yeterli olur mu
hayırlı olsun geldiğinde kullanım deneyimini öğrenmek isterim teşekkürlerŞu anki kasa iyi diye biliyorum bende bu şekilde aldım dün akşam
Birde ramleri gskill yapabilirsin
Ssd falan sana kalmış artık 500gb yetmezse 1tb geçirirsin
Tabii ki geldiğinde yazarım unutmassam ama gelmesi 1 hafta sürer diye düşünüyorumhayırlı olsun geldiğinde kullanım deneyimini öğrenmek isterim teşekkürler