Neler Yeni

25k pc toplama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah
Bütçe
25000
25k bütçem var hazır toplama olur kendim toplim olur farketmez pc topluyorum 25k paraya kasa ve monör dahildir monitör 2.elde olabiliren iyi pcyi almak istiyorum

Sezerinho10

80+ Bronze

2side alınmaz

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Şuan piyasada güzel sistem yok sizin bütçenize uygun. 5600 işlemci, rtx 4060 ekran kartlı sistemler 20.000 TL'ye satılıyor çoğunlukla. Bi kaç gün bekleyin kampanya gelecektir o zaman alabilirsiniz.

Sezerinho10

80+ Bronze
25k bütçem var hazır toplama olur kendim toplim olur farketmez pc topluyorum 25k paraya kasa ve monör dahildir monitör 2.elde olabiliren iyi pcyi almak istiyorum

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Kutluhan bayrakcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

buna bi bak ister mesut abinin başka sistemleride vardı onlarada bak gamin gen sanırım 3 farklı sistemi var

buna bi bak ister mesut abinin başka sistemleride vardı onlarada bak gamin gen sanırım 3 farklı sistemi var

hocam cok pardon tek tek attım da en son linkte hepsi var https://www.gaming.gen.tr/?s=mesut çevik&post_type=product&dgwt_wcas=1

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ben arkadaşına böyle şey yaptık bunları bir değerlendirdik artıklarınızı şu iki tanesini seçtik Eğer attıklarımızdan daha iyisi varsa mesela bunun yerine bunu al bu daha iyi diyorsanız söyleyebilirsiniz çok iyi olur

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
1. sistem full giriş seviye ve kasa/psu olarak tedirgin edici, kalitesiz.

2. sistem gene full giriş seviyesi bu seferde ekran kartı modeli ısınan ve tavsiye edilmeyen bir ürün.
Haa 2 sistemi de güzel güzel kullanır, keyif alırsınız oyun oynarken. Kampanya bekleseniz daha kaliteli ve giriş seviyesi olmayan parçaları olan bir ürün alabilirsiniz.

Şöyle bir opsiyonda sunabilirim, sizin için tek tek bilgisayar bileşenlerini araştırıp link atabilirim. Hiçbir giriş seviyesi parçanız olmaz fakat ekran kartı AMD RX7600 olur. Fakat montajınızı kendiniz yapmanız gerekli ve farklı farklı sitelerden parçaları bulacağımız için taksitli almayı düşünürseniz o iş nasıl olur bilemiyorum. Paranız nakitse sorun yok.

Top Bottom